Најновије

МОЖЕ СЕ ДЕСИТИ ДА МУ СЕ СТРАХОВЛАДА ОСЛАДИ И ПОСЛЕ ПАНДЕМИЈЕ?! Две године затвора и притвора због кршења изолације оцу и сину

Због кршења кућне изолације и непоступања по здравственим прописима за време епидемије Д. К. (58) из Барајева осуђен је данас у Основном суду у Младеновцу на казну затвора од две године. Његовом сину Д. К. (28), који се сумњичи за исто дело одређен притвор до 30 дана.

Затвор (Фото: Pixabay)

Отац је признао кривично дело и са Основним тужилаштвом у Младеновцу приликом саслушања у четвртак закључио је споразум. Основни суд у Младеновцу га је потврдио, па је старији Д. К. прослеђен у кућни притвор, где ће остати док га не позову на издржавање казне.

Отац дошао из Северне Македоније, син из Немачке

Син са друге стране није пристао на споразум са тужилаштвом, тако да ће против њега поступак даље да тече, а за сада је у притвору. Обојица су у Србију ушла 16. марта. Отац је дошао из Северне Македоније, а син је допутовао из Немачке.

Знали су да морају да буду у изолацији и у протеклом периоду полиција их је и контролисала.

Међутим када су полицајци у среду дошли у њихову кућу да провере да ли поштују наложене мере, нису их затекли. Испред куће су их чекали пола сата и кад су се појавили пресрели су их на улици и ухапсили. На саслушању у тужилаштву и отац и син су тврдили да су ишли да баце ђубре, међутим, полиција им није поверовала с обзиром да их дуже времена није било.

Ново упозорење доктора Кона прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА