Најновије

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА НОВО ВУЧИЋЕВО ЛУДИЛО: За време полицијског часа ботови стављају разглас са кога ће се чути подршка председнику (ФОТО/ВИДЕО)

Не можеш народ натерати. Само на 10-15 места у Београду, и у још по неком граду у Србији, могла се са разгласа чути песма против грађана, бунта и Драгана Ђиласа. Ништа се не може усиљено, а оно што није спонтано, наравно да не може да успе, тако да оно што је СНС покушала да организује, остало је само на покушају. Људи нису прихватили оно што је незабележено до сада...

СНС пропаганда (Фото: Принтскрин)

Пише: П.М.

Пре само годину дана Александар Вучић је смислио акцију против опозиције незабележену у историји света. Штрајк глађу, али штрајк глађу власти против опозиције. Министри, посланици и одборници Српске напредне странке су се закључавали унутар зграда републичке и општинских скупштина у које опозиција због бојкота није ни улазила. И тамо су, наводно, ступали у штрајк глађу борећи се тако против насиља опозиције којима су у исто време њихове криминалне скупине разбијале главе шипкама широм Србије.

Када смо помислили да ништа луђе не може да се смисли ова екипа Шешељевих ученика и следбеника, дошла је на нову идеју. Као одговор грађанима Србије, који после аплауза здравственим радницима, у 20.05 производе буку са својих прозора у знак протеста против диктатуре којој су изложени, смислили су да са разгласа и озвучења широм Београда и Србије пуштају измонтирани снимак у коме се вређа један од вођа српске опозиције - Драган Ђилас. Али све што није спонтано и усиљено организовано, то не може да успе…

Тако ће Србија поново бити прва. Прва у овако нечему што нису смислили ни највећи диктатори у земљама у којима је мрак гутао све оне који су слободно мислили. Никада ниједна власт на свету није организовала да се са звучника и разгласа организовано напада један човек.

Проблем Вучића, Бебе Поповића, Весића и осталих који су учествовали у овој акцији је што немају грађане који би је подржали, па скандирање и буку морају да организују преко разгласа и доводећи људе који у тим деловима града уопште не живе.

Лудило које потиче од самог врха власти се као зараза шири међу следбеницима Александра Вучица. Отпор народа се покушава сломити лудачким акцијама које нико нормалан не може да подржи. Али, све је то џабе. Очигледно да је велики број становника Србије дигао главу и није спреман више да ћути јер се с разлогом боји да ће због незнања и бахатости ове власти без главе остати.

Џабе ти је све, Вучићу. Србија се више умирити не може.

Вучићеви ботови изазвали пожар у Нисшу! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА