Најновије

АМЕРИКА ЈЕ ОДЛУЧИЛА ДА ИХ СРАВНИ СА ЗЕМЉОМ! Иран у тешкој кризи, парализовани сваки напори да се избори

Градоначелник Техерана Пироуз Ханахи рекао је да ће америчке санкције против Ирана ометати напоре у борби против епидемије коронавируса који је опустошио земљу.

Иран (Фото: Pixabay)

Рекао је да "није време за политику освете", сматрајући да ће економске санкције које је амерички председник Доналд Трамп наметнуо Ирану парализовати наше напоре у суочавању са коронавирусом.

Ово долази у исто време када је ирански председник Хасан Рохани рекао да ће та земља наставити да спроводи план социјалног одвајања претварајући га у план „паметног одвајања“.

Додао је током састанка са Националним комитетом за борбу против коронавируса, „Министарство здравља објавиће данас детаље плана “паметних одвајања”.

Наш приоритет је здравље и безбедност друштва, као и судбина малих предузећа и сиромашне класе и важна нам је будућност наше деце. "

Данас је иранско Министарство здравља објавило регистрацију 2.560 нових зараза и 158 смртних случајева од коронавируса у тој земљи, чиме је укупан број заражених на 55.743, а број умрлих на 3.452.

Путин и Трамп се боре против новог светског поретка, више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА