Најновије

КОЈЕ СУ ОВО БАХАТЕ ЊУШКЕ! Људи у Србији умиру од короне, а они дивљају по хотелима и лумпују све у 16!

Познате личности упркос свему не поштоју наређења државе!

Радиша Трајковић Ђани (Фото: Јутјуб)

У Србији је због корона вируса уведено ванредно стање, полицијски час, као и забрана окупљања, а у шетњу не може да се иде у групама, највише по двоје како би се спречило ширење вируса и смањио број инфицираних и умрлих.

Међутим, и поред апела лекара, као и надлежних органа Владе Србије, јавне личности одлучиле су да крше правила и понашају се бахато.

Иако би они требали да буду узор грађанима, они су одлучили да то не буде тако.

Међу првима који је прекршио изолацију пошто је стигао из Шпаније, жаришта корона вируса, био је фудбалер Лука Јовић и добио је кривичну пријаву. Он је стигао у Србију, како би био са трудном девојком Софијом Милошевић и уместо да буде у свом стану на Врачару, он се шетао градом.

Певач Дарко Лазић одлучио је да прекрши полицијски чаш прошле суботе када се возао по Богатићу и то без обавезне дозволе. Он је приведен, а након што је саслушан, морао да је плати казну од 150.000 динара.

Ријалити учесница Дина Галорини такође је прекршила полицијски час када се возила колима по Миријевском булевару. Она је чак покушала да побегне полицији, чак се и сакрила у грмљу. Урађен јој је алко-тест и установљено наводно 1,9 промила алкохола у крви. Одведена је на трежњење и против ње је подигнута пријава због кршења полицијског часа и кршења закона.

Последњи који су прекршили полицијски час су певач Радиша Трајковић Ђани, његова супруга Слађа, као и син Милош и снаја Нина. Они су све време седели у кафићу хотела. Одређено им је задржавање од 48 сати, сем певачевој снаји, која је пуштена да се брани са слободе јер је трудна.

У истом хотелу је, приведен је и певач Митар Мирић због непоштовања здравствених прописа.

У хотелу где су приведени певач Ђани са породицом и Митар Мирић, приведен је и фудбалер Партизана Александар Пријовић.

Подсетимо, припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су двадесет особа због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.

Прочитајте ОВДЕ   шта је то открио Шешељ.

Извор: Блиц/espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА