Најновије

МОГУ ОНИ ДА ШИРЕ ЛАЖИ, АЛИ ЊИХ НАРОД ОДАВНО НЕ СЛУША! Шешељ се укључио у програм!

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ укључио се вечерас у специјалну емисију посвећену коронавирусу која се емитује на ТВ Пинк.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је прокоментарисао ширење лажњих вести које су се појавиле у последњих неколико дана.

- Кад год сам у прилици ја се томе супростављам. Видео самте глупости. Сви ови који шире лажи знају да њих народ одавно не слуша, надам се да знају. Видеће они на крају, када ово све прође, резултат који ће за њих бити поражавајући - истакао је Шешељ.

Он је додао да се претежно придржава мера које је прописала Влада Србије.

- Ја се прилично држим ових мера и није ми било тешко пошто сам навикао да седим, читам, пишем. Слободног времена нисам имао одавно. Мислим да у нашем случају треба да будемо ипак умерени оптимисти, пошто пролазимо доста блаже. Мислим да је спречено масовно умирање. Свака смрт је тррагична, па тако и ових 50 људи. Дакле, још ми нисмо достигли ту максималну бројку, али је овде проблем што вирус није познат. Зато што за њега не псотоји лек и вакцина - додао је он.

Шешељ упозорава да овај вирус може и да се врати.

- Када савладамо овај вирус, он ће се повучи, али нас можда поново чека на јесен. Надамо се да ће до тада бити направљена вакцина - закључио је председник Српске радикалне странке.

Они који су расписали изборе у време епидемије и скупљали потписе 100.000 људи треба кривично да одговарају! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА