Најновије

БРНАБИЋ ШОКИРАЛА ГЛЕДАОЦЕ "ЋИРИЛИЦЕ": Вучић је због овог полудео (ВИДЕО)

Премијерка Србије Ана Брнабић гостовала је у емисији "Ћирилица" и том приликом коментарисала је вести појединих медија које круже Србијом у време борбе против коронавируса.

Брнабић (Фото: Јутјуб)

- Ово је Мадрид. Ово је привремена болница у Мадриду. Наши тајкунски медији нападају како изгледа наша привремена болница на Сајму. Кад ме неко пљуне за то што сам рекла "тајкунски медији", рекла сам, бићу брутална. Јесу ли то медији у власништву тајкуна? Јесу. Е, зато сам то рекла. Кад год нас прозивају за то какве су наше привремене болнице, нашли су да је наводно један штап за билијар поломљен... Која је то мржња према својој земљи, да ти чепркаш док не нађеш нешто. Сајам им је био логор и у Сајму људи умиру од хладноће. На Сајму је намештена температура од 20 степени нон-стоп. Цела насловна страна "Данас"-а посвећена је томе, Вучићу, докторима, Влади која скупља новац... Шта је тачно проблем, што Србија ради оно што и све друге земље?! Пишу да на Сајму нема тушева. То је лажна вест. Лаж. Зашто ви то радите, је л' не волите своју државу?! Верујте да је Александар Вучић полудео што је новинарка Ана Лалић ухапшена. Она јесте ширила лажне вести, али ипак, Вучић је полудео када је чуо за привођење. Са друге стране, у свим европским земљама за то се хапси, јер је то ширење лажних вести, панике - рекла је Брнабић.

Она се осврнула и на коментаре и називе које јој дају откако је постала председница Владе.

- Никада ме нису вређали коментари да сам "фикус" на челу Владе. Немам проблем са тим, зовите ме како год хоћете, ваше је да ме зовете тако, а моје да резултати стоје иза мене, нисам сујетна у том смислу. Природа посла мог је таква, више ме боли када нападају моју породицу и стручњаке који раде даноноћно у време коронавируса. Смета ми и та страхота када видим како нападају председника, а видим како човек ради, како се бори да напредујемо - рекла је Брнабић.

Кад прође епидемија – хоће ли нам наметати и вакцине против Covid-19 и чип-доказ имунитета? Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА