Најновије

НЕ РАДИТЕ ОВО НИКАКО: Ове ствари жене мрзе у кревету

Иако можда мушкарцима делују мужевно, секси, мачо и неодољиво, неке ствари које мушкарци раде у кревету - жене просто не могу да поднесу! Списак тих ствари је подужи и на њему се може наћи све и свашта, али жене су, ипак, неке ствари издвојиле као оне које мрзе највише и које могу да им покваре „цео доживљај“, да не кажемо – да им се живот згади...

Илустрација (Фото: принтскрин)

Псеће "технике" и тако то...

Једна од ствари које жене стварно мрзе и коју сматрају број 1 грешком у спаваћој соби је када их партнер пољуби у „доги“ стилу. „Да ли ико нормалан воли да му се неконтролисано балави у уво или по врату и лицу?! Просто вам дође да повратите. Не знам одакле потреба за тиме?!“, изјавила је једна од жена учесница у овом испитивању, а и остале су се сложиле. Мушкарци, уколико ово читате, заобиђите „технику пса“ у широком луку, поручују жене

Он ме не види

На другом месту наомраженијих ствари у кревету код жена је то када имају осећај да партнер ни не обраћа пажњу на њих и њихово тело. Осећај да када дечко одмах предје на „главни догађај“, без предигре, без погледа, додиривања, жене доживљавају као једну врсту увреде и сматрају то веома невештим потезом мушкарца, али и иритантним. Жене су у великој већини изјавиле да им је предигра подједнако важна колико и сам чин секса, тако да је јасно зашто им је ова ситуација одбојна до максимума.

А, где сам ту ја?

Међу грешке у кревету убраја се и та да мушкарац превише жури и не обраћа пажњу на потребе жене. Дакле, занима га само он и његов осећај, док га истовремено оно што жена жели или јој прија апсолутно не занима. Женама то делује себично и детињасто и веома лако створе моменталну одбојност према таквом партнеру.

Превише порно филмова

Неки мушкарци имају тенденцију да мисле да секс у реалности треба да изгледа као онај који су гледали у порно филму. Наравно, испоставља се, да он то заиста, заиста – није! Тако долази до грешака типа промене позе на сваких пар секунди, неких „прљавих“ речи које жена никако није очекивала, али и неких малих (или већих) бизарности, тврди лепши пол. Искуства жена са мушкарцима са овим „проблемом“ углавном имају исту дефиницију – умислио је да је порно звезда, и то лоша! 

Крени – стани

Једно од великих разочарања за жене су и мушкарци који просто не умеју „да прочитају наговештај“. Заправо, не умеју да одрже темпо односа, па се онда дешава да убрзају онда кад би требало да успоре и обрнуто. Жене тврде да сам осећај да мушкарцу морају да објашњавају како, којим темпом и у ком тренутку треба да раде је нешто због чега губе жељу за сексом.

Које су то фразе које жене највише мрзе да чују током акције у кревету погледајте ОВДЕ.

Извор: Стил Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА