Најновије

СЗС ТРАЖИ: Кризни штаб мора Вучићу да одреди кућни карантин док све ово не прође јер је постао опасност по здравље и за себе и за друге!

Савез за Србију осудио је, како наводи, непримерено понашање председника Српске напредне странке Александра Вучића који свакодневно наставља предизборну кампању, упркос ванредним околностима.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

“Није нормално да медицинска опрема чека председника да је лично уручи. Није нормално да се на врхунцу пандемије шета по Србији и излаже ризику бројне људе укључене у његову личну предизборну кампању. Није нормално да опрему која је набављен од народних пара из државног буџета представља као лични поклон. Није нормално да се не скида са медија и да се непрестано пренемаже и подиже панику у вишесатним тирадама на свим телевизијама са националном фреквенцијом”, наводе у СзС и настављају:

“За све грађане Србије би најбоље било када би Кризни штаб председнику одредио меру кућног карантина и самоизолације док све ово не прође јер је постао опасност по здравље и за себе и за друге”.

“Актуелна власт очито жели да уредбе Владе и увођење ванредног стања искористи за наставак предизборне кампање и тотални медијски мрак за другачију мисао и глас опозиције, као и прогон неистомишљеника.

Као и ова пандемија, и ова власт не може трајати вечно и мора проћи. А за све њихове неозбиљне и неодговорне потезе у овој ванредној ситуацији мораће да одговарају”, додаје се у саопштењу СзС.

Огласио се и лидер Двери Бошко Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Драган Ђилас поручио Ани Брнабић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА