Најновије

"МИЛО ПОВУЦИ СЕ, СЕДИ У АВИОН И ИДИ!" Кнежевић има нове доказе, обелоданиће прљаве тајне Ђукановића! (ВИДЕО)

Ја сам снимак ''плаве торбе'' прво послао Милу Ђукановићу да би знао шта га чека. Нудим му да се повуче са власти и да напусти Црну Гору. Било би најпаметније за њега да се као Јелљцин мирно повуче, седне у авион и да оде. То га молим у име старог пријатељства.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Ово је у емисији ''Клуб А специјал'', саопштио одбегли банкар, директор Атлас групе др Душко Кнежевић, одговарајући на питање како коментарише то што се у јавности све више спекулише, да је одустао и затајио са објављивањем снимака и доказа који указују на високу корупцију у државни органима.

- Сву документацију и снимке које имам морам паметно да распоредим...Ја сам рекао, да је све ово рат, а не само једна битка. Та битка се преклопила са Законом о вероисповести. Када су почеле литије и молебани ја сам схватио да морам да подржим Цркву. Сигурно је да имам свој план и програм како за предстојеће изборе. Друго, на тим снимцима имам доста људи који су ми пријатељи, па морам да водим рачуна о њима. Ту су афере са Брајовићем и афера са торбом Мила Ђукановића. Имам и неке нове доказе, тајне рачуне Мила Ђукановића. Такође, имам доказе који су везани за референдум, доказ који су од државног и виталног интереса. Морам добро да проценим, а посебно са људима у Великој Британији који ми дају подршку и који су моји савјетници. Режим Мила Ђукановића нећу оставити на миру, нека сви они коју сумњају у мене нека буду сигурни да ћу ићи до краја, казао је Кнежевић, који је истакао да је у овом моменту немогућ његов повратак у Црну Гору, и да је његов план је да се врати до краја године када се заврше парламентарни избори.

-Они се плаше самог чина суђења и изношења чињеница, тако да би за њих било јако лоше да ја дођем у Црну Гору у изборној години. Не постоје те гаранције који они мени могу да дају да дођем, јер ја тој криминалној дружини и банди ништа не верујем, казао је Кнежевић, истичући да је добијао неке неформалне понуде да заустави сав процес разоткривања корупције у Црној гори, али да не може сада да откривам имена.

-То су углавном страни инвеститори у Црној Гори, који су забринути за дешавања у нашој држави и који се плаше за свој капитал. Реч је о неколико инвеститора са Средњег истока, кинески инвеститори. Они су покушали да ми понуде њихове добре услуге, међутим ја сам све то одбио, тврди Кнежевић.

Милачићеве речи Мурину одјекују Црном Гором! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА