Најновије

ПОБУНА ПОЧИЊЕ! ОБРАДОВИЋ РЕКАО "НЕ" СТРАХОВЛАДИ: "За мене полицијски час више не постоји!"

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић најавио је данас да ће у суботу изаћи на улицу у 18 часова у протестсну шетњу, нагласивши како је то његов „лични чин побуне против ове власти“ и да „кад неправда постане закон – побуна постаје наша дужност!“

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

„За мене полицијски час више не постоји, све док плаћеници СНС који се слободно шетају и оргијају по Србији у то време не буду ухапшени и кажњени. Зато излазим на улицу и протестујем против овљујући да у суботу, 2. маја у 18 часова, као грађанин, излази на градски трг Чачку.

„То је мој лични чин побуне против ове власти. Ово нема никакве везе са политиком нити је ово било какав страначки скуп. Не позивам никога другога, не позивам се на посланички имунитет и спреман сам да преузем сваку личну одговорност. Ово је устанак против Ненормалног. Ово је вапај за слободом и правдом!“, нагласио је Обрадовић.

Он је навео да ће то бити „наставак протеста који свако вече иде са наших прозора и тераса у 20:05 као бука против тираније“. „Протест сада излази на улице, и шири се по Србији. Из Чачка је увек почињало, па ће и овога пута. Дозлогрдило је!“, поручио је лидер Покрета Двери, наглашавајући како је „важан сваки лични чин побуне против власти“.

„Као што су се они храбри станари синоћ у Новом Саду и Београду успротивили непознатим дошљацима који су упали у њихове зграде и покушали да са њихових кровова воде своје прљаве ратове против свакога ко другачије мисли. Као она храбра жена која им је рекла у лице: ‘Нећу више да вас видим у нашем крају!’ Једино таква храброст може да нам врати згажено достојанство и донесе спас од политичке мафије која је на власти“, нагласио је Обрадовић Он истиче како је вестан „да су спремни на све“ и да „и сутра могуда убаце разне провокаторе“ како би га лажно оптужили и дискредитовали.

„Знам да неће презати ни од изазивања грађанског рата да би очували своју криминалну и лоповску власт. Али, куда би нас то одвело када бисмо се плашили? И кога? Нема више назад. Када неправда постане закон – побуна постаје наша дужност!“, наводи Обрадовић, истичиући да ће његов излазак на улицу бити побуна јер хоће да „кроз свој град као слободан човек“ искаже „свој бунт против ненормалне власти“.

„Нека свако нађе свој начин побуне. Само да више не ћутимо и не склањамо им се. Питаће нас деца како смо дозволили да ово зло оволико дуго траје. Биће нас срамота. Нећу да ме буде срамота. Хоћу да знају да сам се побунио. Под мојим именом и мојим и њиховим презименом. Пукло је трпило. Не може више да се чека. Мора да се устане!“, поручио је лидер Покрета Двери.

Такозвана Косовска полиција смислила нови начин за малтретирање Срба! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА