Најновије

Дотакли дно

Појављивањем и спотом Марка Перковића Томпсона, освједоченог усташе на РТЦГ јавном сервису свих грађана, а уствари гласилу ДПС-а и то на дан побједе над фашизмом Црна Гора је дотакла дно.

Марко Перковић Томпсон (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

То је прст у око свим Србима и провокација која ником не може донијети добро. То је позив да се крене на Српску православну цркву у Црној Гори и да се понизе сви Срби. Да се поново сјетимо усташког маља, јама, јамара и да нам се најави егзодус какав су доживели Срби у Крајини.

Да нам се најави да ће режим по сваку цијену правити своју, унијаћену цркву а да ће Срби изгубити сва права у некада српској Црној Гори. И онда се питају зашто их они који су против такве Црне Горе називају црногорским усташама, а вођу те харанге усташким поглавником? Па због тога што забијају нож у леђа свом народу и држави Србији, као и свим Србима гдје год да су. Тај срамни чин се једино може назвати дном,ако и оно није почело да се измиче наследницима Сима Марковића Штедимлије и Секуле Дрљевића.

Зна се да је мај мјесец кад највише провоцирају Србе, након што је запад Милу Ђукановићу крађом гласова поклонио приватну државу да би нас сад овако брукао и довео да се стидимо што смо изворни Црногорци и поштујемо традицију која траје још од дванаестог вијека па до дан данас. Откуд обала Немањина ако нијесмо Срби? Откуд на сред Цетиња Обилића пољана, ако нијесмо Срби? Откуд и ко је писао Огледало Српско и у Горском Вијенцу, посвету праха оцу Србије ако нијесмо Срби? Писао је Његош, Ловћенски тајновидац и најмудри владика, светац и вођа праве Црне Горе увјек и довјека. Овај потез са Марком Перковић Томсоном треба само да оснажи Србе у Црној Гори и коначно им отвори очи шта им се спрема. Власт користи пандемију короне да ради ове подле и врло опасне ствари по мир у Црној Гори. Сваку су породицу подијелили и свако братство разјединили, само да би владали. Ово са усташким промоцијама превазилази све границе и јасна му је намјера.

Зато браћо Срби, вријеме је да се каже не и ДПС-у и јавном сервису и свим усташама у Црној Гори. Црна Гора није усташка већ српска држава и надамо се да ће уз помоћ Господа Бога коначно прокључати српски инат и обрачунати се са онима који нам ово и овакво зло и бруку сервирају. Нијесу Црногорци заслужили да се овако изругује једна лудачка власт са њима. Чак ни поједини комунисти који су се часно борили за своје идеале. Да не говорим о свим осталим прецима и њиховом брукању и каљању гробова. Но надам се да ће се оволико антисрпство коначно окренути као бумеранг и највећи ударац задати онима који га пропагирају. Вријеме је више. 

ДПС навикао да шверцом дроге крпи рупе у буџету! На тај начин исплаћују плате и пензије!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА