Најновије

"ПОСЛУШАЛИ АЦУ"! КАКО ДОШЛИ ТАКО И ОТИШЛИ: Напредњаци се разишли после Вучићевог апела, а иза њих остао крш и лом (ВИДЕО)

Шеф посланика СНС Александар Мартиновић позвао је вечерас присталице те странке да уваже позив председника странке и Србије Александра Вучића и да се разиђу.

Вучићеве присталице испред Скупштине Србије (Фото: Јутјуб)

Он се обратио присталицама преко мегафона.

Захвалио им је што су дошли да дају подршку њему и његовој колегиници Сандри Божић, у борби да Србија буде слободна демократска и правна држава и да и даље подржавају политику председника Вучића.

"У име председника Републике Србије и СНС Александра Вучића молим вас да се полако разиђете својим кућама и желим да вам пренесем поруку председника да се спремите да се окупимо ускоро у што већем броју", рекао је Мартиновић.

Своје обраћање завршио је речима "Живела Србија".

Посланици СНС пришли су до својих присталица, који су узвикивали "победа, победа". Они су се потом разишли. 

Народна посланица СНС Сандра Божић одлучила је да испоштује молбу председника странке Александра Вучића и прекине штрајк глађу који је започела у недељу са својим страначким колегом Александром Мартиновићем.

Божић је рекла да тешка срца доноси ту одлуку, јер је борба у коју је ушла са својим страначким колегом искрена и да се тиче будућности Србије.

"Испоштоваћу молбу свог странчког шефа и прекинућу штрајк глађу, искрено солидарисаћу се са колегом Мартиновићем, потрудићу се да учествујем што више у његовој борби колико год она трајала, а напомињем да нам је заиста битно да институције у овој држави реагују и раде онако како би то требало да раде по Уставу и законима", казала је Божић и додала да независно судство треба вратити тамо где му је и место.

Поред Мартиновића ту су били посланици напредњака Ђукановић, Игор Бећић, Верољуб Арсић, Дубравка Филиповски…

Убрзо пошто су они напустили плато испред Скупштине Србије на улицу су изашли радници ЈКП Чистоћа да почисте смеће, које је остало иза напредњака.

Прочитајте ОВДЕ шта је Александар Вучић поручио својим присталицама.

Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА