Најновије

МОДРИЦЕ, ПОДЛИВИ НА ТЕЛУ И ПОСЕКОТИНЕ! Сандра Обрадовић објавила снимак бруталног насиља: Бивши је пред камером удара из све снаге! (ВИДЕО)

Након драме, манекенка Сандра Обрадовић огласила се након што је оптужила свог партнера да је физички насрнуо на њу, те је направила снимак свих модрица, за које тврди да јој је он направио!

Наиме, Сандра је направила снимак са повредама које има свуда по телу, а видљиви су и подливи, као и модрице и посекотине. 

- Имам потребу да са свима вама поделим моју страну приче.... моје име је Сандра Обрадовић и у први план бих истакла да је за мене у животу најбитнија улога то што сам мајка једног предивног анђела који се зове Андреј и има само 7 месеци и није поред мене док вам све ово пишем. Осим што сам мајка, смогла сам снаге да признам и да сам жртва психичког и физичког насиља већ две године од стране оца свог детета. Насиље надамном почело је док сам била у другом стању, када сам више пута завршавала у болници Народни фронт и могло је да се деси да се превремено породим. Моја трудноћа била је ризична због удараца које сам добијала скоро свакодневно, као и самог стреса, али сам због страха о томе тада ћутала и као једини приоритет у тим моментима сам видела да родим своје дете живо и здраво - навела је Сандра у саопштењу за медије, а остатак потресне исповести можете видети у прологу испод:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

Луна тврдила како нема секс, а Марко је откинуо од живота у туш кабини. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА