Најновије

ЦЕО СВЕТ СЕ ПОДСМЕВА ЕРДОГАНУ: Турски дронови уништили "опасне мете" у Либији (ФОТО)

Најновије фотографије "непријатељског возила" које је наводно уништила турска војска у Либији изазвала је салве подругљивих коментара на рачун Анкаре и Реџепа Тајипа Ердогана.

Реџеп Тајип Ердоган (Фото: Јутјуб)

Фотографија је настала у Ал Каријатеу, на западу Либије, а на њој се види уништени камион крцат лубеницама, који је наводно дроновима уништила турска војска.

Ако је то истина, то значи да је Анкара потрошила на десетине хиљада евра да би уништили мету која нема никакав стратешки значај.

Камион је уништен готово у исто време када су се турски и протурски корисници Твитера хвалили снимцима уништених циљева у Либији.

Без обзира да ли је истина или није, корисници друштвених мрежа су искористили прилику да се наругају Анкари и Рџепу Тајипу Ердогану.

Тако су многи качили снимке Вијама Вахаба, либанског про сиријског политичара, који је пре неколико година у једној телевизијској емисији изјавио следеће:

- Сада ћемо да причамо о Ердогану, том продавцу лубеница – почео је своју тираду против Турака Вахаб, желећи да представи турског председника као некога ко има шићарџијски и трговачки, а не државнички ум.

У светлу последњих догађаја, неки су преправили те Вахабове речи у Ердоган – уништитељ лубеница.

Други су подругљиво тврдили да су лубенице уствари чланови покрета Фетулага Гулена, турског верског вође који је главна опозиција турском председнику.

Америка наоружава Украјину! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА