Најновије

МИЛОВ РЕЖИМ АНГАЖОВАО ТЕРОРИСТУ ОВК: Припрема се атентат на Милана Кнежевића?

Како тврди портал portal glas-javnosti.rs, црногорски режим је наводно посредством својих веза у регионалним криминалним круговима, ангажовао лица из албанског криминалног миљеа са подручја Косова и Метохије, да изврши атентат на једног од лидера Демократског фронта и неуморног борца за српске интересе у Црној Гори Милана Кнежевића.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Наиме, према наводима извора из врха црногорске власти, за извршење атентата је одређен нико други до Фљорим Ејупи, некадашњи припадник терористичке "ОВК" који је својевремено оптужен од стране УНМИК-а да је извршио напад на аутобус "Ниш експреса" у месту Ливадице у близини Подујева на КиМ.

Тада је убијено 12, а рањено 43 српских цивила, при чему је истовремено један од осумњичених за убиство Оливера Ивановића, бившег председника политичке партије "Слобода, демократија, правда".

Организација атентата поверена је уском кругу лица веома блиских врху црногорске државе, како би се Милан Кнежевић елиминисао из политичке борбе, која данас у Црној Гори представља борбу за опстанак демократије и владавине права, а по свему судећи и борбу за живот.

Амфилохије дошао испред суда у Никшићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: glas-javnosti.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА