Најновије

САДА ЈЕ СВИМА ЈАСНО ДА АМЕРИКА ПОМАЖЕ ИСЛАМСКОЈ ДРЖАВИ: Џихадисти се одали једним потезом!

Сиријске власти ухапсиле су групу милитаната повезаних са Исламском Државом који су признали да су починили различите терористичке операције, у распону од убистава, погубљења, отмице, саботажа и уништавања јавне имовине.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Терористи су признали да су многе од тих операција изведене у координацији између ИД-а и америчке војске распоређених у зони Ал-Танф на сиријско-јорданским границама, тврди Сиријска арапска новинска агенција (САНА).

САНА је рекла да су ови терористи тврдили да су им наредиле америчке снаге у Ал-Танфу, пошто су САД трупе наредиле вођи терористичке организације Хасану Алкам Ал-Џазравију, да циља борце Сиријске арапске војске и подручје Палмира, Аеродром Т-4 и нафтна поља, попут поља Ал-Шаер.

„Хасан ал-Вали је дошао к нама и рекао ми да је био у контакту с Американцима у Ал-Танф бази и рекао му да је неопходно циљати подручје Палмира и аеродром Т-4 и да ће их Американци подржати оружјем, ракетама и митраљезима. Они би нам финансијски помогли, подржали би нас возилима и подржали би нас у свему, а послаће нам извиђачке летелице да надгледају подручје Палмире “, тврди терориста.

Сиријска влада је више пута раније износила ове наводе, упркос одбијању и контраоптужбама америчке коалиције.

Погледајте ОВДЕ снимак пада америчког ловца Ф-22 Раптор!

 

 

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА