Најновије

ЗАШТО ЖЕНЕ ОДБИЈАЈУ СЕКС: Због овога некад нису за акцију у кревету!

Док су мушкарци обично увек заинтересовани за секс, код жена је то мало другачије.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Стручњак за секс Трејси Кокс је открила разлоге које жене најчешће наводе зашто не желе секс у одређеном моменту, као и шта треба предузети да бисте "запалили ватру" у кревету.

Боли ме глава и није ми добро

Реч је о једном од најчешћих изговора којим се жене служе ако им  тренутно није до сексуалних односа. Наравно, свака жена зна да није забавно имати секс током мигрене. Стога, овај изговор није мит, многе жене га користе.

Имам превише посла

75 посто парова је истакло да напоран радни дан доводи до мање заинтересованости за секс. Ако немате довољно времена да се посветите себи, вероватно немате времена ни за блиски однос за партнером.

Стога, требало би да заједничким снагама покушате да нађете време само за вас двоје. Уместо да увече гледате телевизију, боље раније лезите заједно у кревет и крените у акцију.

Преуморна сам

Како ћете имати сексуални однос са партнером ако вам  очи падају од умора? Боље одспавајте и навиите будилник нмало раније. Није лоше ни започети дан са сексом. 

Чему кад ионако не доживим оргазам?

Ако нисте задовољни својим сексуалним животом, нећете бити расположени за то. Али, то није решење. Уместо да избегавате секс, боље реците партнеру какав секс желите.

Не говорите му шта је лоше већ шта бисте волели. Пустите мало машти на вољу, те експериментишите,промените место на којем водите љубав Или ако сматрате да вам не одговара, раскините, те нађите новог дечка.

Осећам се дебело

Заиста, многе даме се стиде уколико нису задовољне килажом.  Ако се не осећају лепо у својој кожи, неугодно им је и да скину одећу са себе. А тада нестаје заинтересованост за секс.

Међутим, овде је пресудна реакција мушкарца. Уколико сте вашем партнеру привлачне и секси и са пар килограма више, онда вам неће бити ни важно како изгледате. 

С друге стране, уколико вам каже неку глупу реченицу, онда ће вероватно  моћи само да замишља секс с вама.

Он стално наваљује

Уколико мушкарац константно иницира секс, те наваљује, то жени може да досади. Она ће тада смишљати разне разлоге зашто не жели секс у том тренутку.

Реците партнеру када осетите да желите да покренете иницијативу, али немојте ни да дозволите да вас предуго чека.

Умрећу од досаде

Увек је све исто кад водите љубав? Знате сваки његов покрет,  секс позу, као и колико ће секс трајати.  Ово је знак да вам недостаје мало изненађења и новина у кревету.

Стога, вратите страст и узбуђење у љубавни живот. Свака промена ће бити добродошла и вама и партнеру.

Како завести милфару прочитајте ОВДЕ.

Извор: Стил

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА