Најновије

ДАЧИЋ И НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАЛИ НАЦИЈУ! Теслин "Зрак смрти" је коришћен током бомбардовања Србије!

Оружје Николе Тесле употребљено је против његових Срба!

Бранимир Несторовић и Ивица Дачић (Фото: Јутјуб/Правда)

Ово су у "Добро јутро Србијо" са Јованом Јеремић открили гости у студију Happy TV - проф. др Бранимир Несторовић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

- Тесла је направио технотроничко оружје које има могућност контроле свести уз помоћ електромагнетих таласа. Наравно, ти таласи се емитују на даљину. Они су познати и као "зраци смрти" - навео је министар.

Др Несторовић се одмах надовезао:

- "Зраци смрти" су употребљени у Ираку и код нас током Бомбардовања СР Југославије 1999. године. Током сукоба у Босни био је авион америчке авијације "Командо Соло" који је емитовао таласе, који изазивају депресију и малаксалост, и војнике терају да бацају оружје и да одлазе са фронта.

Саговорници Јоване Јермић подвукли су да је током своје каријере Никола Тесла направио и велики број изума који се могу користити и у војне сврхе.

- Патентирао је многе ствари од енергије до медицине. Његов изум је електромагнетни штит против ракетних напада, али не знам да ли је ико успео да то спроведе у дело. Кажу да је и систем HAARP, који утиче на понашење и здравља људи, урађен уз помоћ Теслиних нацрта - навео је Дачић.

Др Несторовић је открио и податак да је америчка војска са Теслом радила неколико тајних експеримената:

- Разарач "УСС Елдриџ" је само нестао из Филаделфије. И то на четири сата. Вратио се потпуно зелен, већина морнара је преминула. Тесла у овом експерименту није хтео да учествује јер се претходни брод, пун животиња, вратио са већином угинулих на њему.

Ово је сценарио који је ЦИА наменила Србији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА