Најновије

РЕШЕНА ЕНИГМА: Величина уопште није битна, ево шта доводи до врхунца сваку жену!

Истраживања су показала да оргазам код жена нема никакве везе с њиховом анатомијом или анатомијом мушкарца, а ни са њиховим сексуалним способностима у кревету.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Такође, наводе да количина ужитка који жена доживљава током вођења љубави има везе с типом мушкарца каквог је одабрала.

Пет карактеристика краси мушкарца који пружа најбоље оргазме женама:

Хумор

Жене воле мушкарце који знају да их насмеју. Момци којима је хумор јача страна обраћају пажњу на детаље и посматрају свет другим очима, што жене изразито привлачи. Мушкарци с правим смислом за хумор знају када треба стати и уозбиљити се.

Креативност

Нико не жели партнера који ујутру устане, оде на посао, дође кући, легне пред телевизор и оде у кревет. Жене не привлачи монотонија. Јесте ли икада приметили да највећи заводници нису нужно и беспрекорног изгледа? Жене највише на мушкарцима привлаче њихова креативност и спремност за експериментисање, што је идеално за вођење љубави. Осим тога, креативци су често загонетни типови, а жене воле тајанствене мушкарце.

Топлина

Жене воле љубазне и приступачне мушкарце, а управо топли и срдачни мушкарци спадају у најбоље љубавнике. Иако се жеље мушкараца и жена често разликују, у сексу су у једном сложни. Жене воле да се осећају сигурно с мушкарцем с којим спавају, а мушкарци воле да се жена осећа сигурно поред њих. Кад се жена осећа сигурно, она може да се опусти и ужива ​​у сексу више од икога, што мушкарцу отвара врата за експериментисање и истраживање.

Верност

Док многи мисле да је секс с једном особом до краја живота прилично досадан, жене ипак негују верност и преданост. Ако је мушкарац веран жени, она ће се осећати пожељном и потребном, што ствара идеалну атмосферу за постизање оргазама. Многе жене не доживљавају оргазме током раних сексуалних искустава јер нису развиле довољну повезаност с партнером и немају поверења у њих.

Мирис

Мириси могу да нам пруже разне емоционалне сензације, попут среће, туге, узбуђења и задовољства, стога не чуди да мирис мушкарца може да привуче жену. Ако мирис привуче жену, то је знак да је у уживање укључено још једно чуло, које ће јој омогућити лакше постизање оргазама, који ће уједно бити и интензивнији.

О чему машта више од половине жена током секса с партнером прочитајте ОВДЕ.

Извор: centarzdravlja.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА