Најновије

УДС: Дачић наноси огромну штету својим теоријама завере!

Уједињена демократска Србија најоштрије осуђује скандалозно и опасно понашање министра спољних послова Ивице Дачиће који је у интервјуу за ТВ Прва у суботу подгревао страхове становништва од вакцинисања, на уобичајено естрадни начин препричавао најбесмисленије теорије завере и уносио забуну међу милионе људи у овој земљи за које је, као и за читаво човечанство, нада у проналазак вакцине једини излаз за трајно решење проблема КОВИД-19.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Дачић је, у маниру најгорих теоретичара завера, признајући да не зна ништа о медицини и вирусологији, подстицао ширење страхова и неизвесности, доводећи у питање и оправданост вакцинисања и све до сада познате медицинске налазе о пореклу вируса и најбољим начинима за његово превазилажење. Дачић уопште не разуме колику штету наноси оваквим понашањем, којем прибегава само да би добио популарност и гласове. Србија већ годинама има проблеме са падом процента вакцинације, који су и иначе настали углавном због снажне јавне кампање против безбедности вакцинисања, којој се данас прикључио и председник СПС и шеф дипломатије Србије - наводи УДС.

- Штета која ће настати је огромна. Људима у Србији који се налазе у тешкој психолошкој и здравственој ситуацији, најмање треба шеф дипломатије који се понаша као трговац људским страховима и несигурношћу и који наноси трајну штету земљи, само за мало јавне пажње - наводи се у саопштењу.

Сергеј Трифуновић открио планове навијача! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА