Најновије

Србину одликованом у ДНР-у прети изручење Србији: Напредњаци му напаковали привредни криминал док је био на фронту!? (ВИДЕО)

Српском добровољцу из Доњецке Народне Републике Горану Ћирићу прети да од стране Русије буде изручен Србији. Он је у Србији осумњичен за привредни криминал, али који се одиграо у време док је Ћириић увелико био на фронту у Донбасу. Његов кум снјајпериста Дејан Берић тврди да су у монтирани случај умешани и људи из СНС.

Горан Ђирић (Фото: Јутјуб)

Дејан Берић у изнтервјуу за Центар говори о Ћирићу, такође одликованом хероју донбаског ратишта, који се више од пола године налази у ростовском затвору по сумњивој потерници из Србије, коју, како тврди, режим Александра Вучића користи како би се дочепао још једног српског хероја којем ће, чим га допреме у Србију, судити на основу срамотног закона о учешћу у ратним дешавањима у другим државама.

Књигу “Мрежни ратови” Александра Дугина и Леонида Савина можете наручити ОВДЕ.

Берић током интервјуа указује и на могућу повезаност овог случаја са недавним пребијањем чувеног адвоката Горана Петронијевића у центру Београда, затим ко је све Вучичевим службама достављао информације о српским ратницима у Донбасу, као и праве размере прогона којем су сви српски добровољци изложени због тога што су, како истиче Берић, хтели да врате дуг братском руском народу.

Зашто се Срђан Ного састао са убицом инвеститора Цоком Стојановић сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда/Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА