Најновије

ПАРОВИЋ ТВРДИ: "СНС има нови механизам контроле гласова! Они за ове изборе уводе шифарник! Ево шта сваки гласач мора да уради"

Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је да на политичкој сцени влада “општи криминал и отимачина“ и да „никада није било више шљама у политици него данас“. 

Илић и Паровић (Фото: Јутјуб)

Он је казао да “Србија не сме да дозволи да Александар Вучић на овим изборима добије двотрећинску већину и промени Устав, јер би то значило да је држава изгубљена“. 

“Србији је било доста преваре. Општинама владају ђаци понављачи и геј лобији који се крију иза Вучића. Шта је са Србијом? Где је српска породица, част и достојанство које смо имали? Људи не смеју да потпишу листе, сви су уплашени, не смеју да иду да узму уверење о бирачком праву, плаше се да ће неко да им се свети“, рекао је Илић.

Он је оценио да постоје опозиционе странке које раде за Вучића и отимају и купују људе. 

“Александар Шапић уцењује и купује људе по градовима. Отима наше људе. У Краљеву смо јурили потпредседницу странке која је побегла са 2.000 потписа и која се није појавила на предаји листе, па смо имали проблем. У последњем моменту су се повукла три кандидата за одборнике па смо морали да допуњавамо листу. Срђан Спасојевић се у Краљеву хвали ковертом са 10.000 евра које му је дао Шапић. Имамо снимке за све то и Ружицу Јовановић која тврди да их на обукама ван земље уче како да се понашају. Овде је све вештачко, а ја се цео живот борим против тога. За четири године нисам добио минут на медијима са националном фреквенцијом. Отели су нам општине у којима смо добили 66 одсто подршке на претходним изборима. Боримо са за част Србије, за част Чачка, Краљева, за образ који смо вековима имали“, рекао је Илић.

Он је оценио да је “ова власт уништила и српско село и српску привреду и све што је могло у Србији да се уништи“. 

“Морају да се укину извршитељи који пљачкају народ. Правили су хале за епидемију у њих смештали по двадесетак људи, а за то трошили милионе. Узимају кредите, растурају државу, а те наше кредите ће да враћају наши праунуци. Они једно што знају је да лажу“, казао је Илић.
 
Председник Народног слободарског покрета који је у оквиру Народног блока, у коалицији са Новом Србијом, Мирослав Паровић казао је да “Српска напредна странка има нови механизам контроле гласова“. 

“Они за ове изборе уводе шифарник који су већ доставили својим општинским одборима и који ће се састојати од слова и цифара. Онај ко их гласа није више довољно да слика листић, већ ће морати да поред броја један када га заокружи упише шифру. Они су шифровали Србију, свима нам дају шифре као да смо сви психијатријски болесници“, истакао је Паровић. 

Он је додао да Србија и Црна Гора никада нису имале боље односе међу властима, а да народ никада више није испаштао. 

“Премијерка Брнабић каже како ће мафији забранити да улази у Србију, а они држи све послове по Србији. И тек сада ће да им забране. То је нека невероватна прича. Овде хара црногорска обавештајна служба, а шеф за Београд је Беба Поповић. Они чак имају своју листу на овим изборима и то је Уједињена демократска Србија . Они су скупили потписе пре ванредног стања , а према нашим информацијама њима је СНС помогао да скупи потписе“, рекао је Паровић.

Прочитајте ОВДЕ како су напредњаци из спота изоставили КиМ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА