Најновије

УПОЗОРЕЊЕ ПОЛИЦИЈИ: Уколико не прихвате наше захтеве прелазимо на... (ВИДЕО)

Полиција има наређење да им одузима аутомобиле и опрему за снимање како би их осуетила да врше њену спољашњу контролу и објављивали снимке полицијских пропуста на Јутјубу. Међутим, упркос репресији коју су предходних дана осетили на својој кожи Бошко Димитријевић уредник јутјуб канала Видео доказ и Бојан Савић из удружења Грађанска патрола поручују МУП-у да нису успели да их заплаше.

Бошко Димитријевић и Бојан Савић (Фото: ХелмКаст/МУП)

Димитријевићу је недавно одузета од стране полиције професионална видео опрема која му је потребна за посао, однет му је и ауто. Савић је нападнут на Васкрс од стране полицајца и пробијена му је бубна опна, два пута су му одузимали аутомобил због наводног вештачења. Обојица кажу да настављају свој рад све док полиција не почне да поштује закон и прописе. Савић води и акцију за смањење цена регистрације аутомобила.

У емисији они откривају како теку поступци које су покренули пред Унутрашњом контролом МУП-а против полицајаца који су поступали према њима, који су највећи пропусти које праве полицајци у свом раду и шта ће предузети ако се тортура настави. Савић најављује да ће организовати акцију упозорења и позвати људи да се придруже њиховој борби и устану против неправде.

Они су открили да је у последњем привођењу Савића због вожње не регистрованог аута Савић превезен до прекршајног суда у полицијском ауту који такође није био регистрован што показује сву бесмисленост система у коме живимо. Снимке о овоме они су објавили на својим јутјуб каналима. Током привођења на десетине грађана је давало подршку Савићу на запрепашћење полицајаца.

Погледајте целу емисију:

О нападу полицајаца на Бојана Савића на Васкрс сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА