Најновије

УПУТСТВО ЗА НАПРЕДЊАКЕ: Сви запослени преко СНС морају јавно да кажу да ће гласати за Вучићеву странку! (ВИДЕО)

Српска напредна странка не губи време и свакодневно је у предизборној кампањи, још од ванредног стања.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Чланови ове странке веома поштују инструкције које добијају од својих шефова, а о томе сведочи и порука са "маркетиншким инструкцијама", али и видео у којем они који су добили послове преко СНС морају јавно да их подрже.

- Од сад па до избора, баш сви морају да ставе број 1, или слоган (оба ћу послати сад) уместо профилне слике на вајберу, воцапу, на друштвеним мрежама. Држимо ту слику до 22. 06. Испратите да ли су сви ставили -  гласи први део поруке која је послата свим активистима Српске напредне странке. 


А онда следи и објашњење зашто је ово битно да се уради.

- Два су циља: први је маркетиншки, да кад особа уђе у именик види гомилу слика истих, са бројем један. Други - многе људе је срамота да се јавно декларишу као СНС, а добили су много од странке - наводи се у објашњењу. 

У поруци се даље наводи да сви кандидати за одборнике, посланике, будуће функције, садашњи функционери, сви чланови градских и општинских одбора, сви људи који су добили посао, сви имају обавезу да држе једну од ове две ствари до избора. 

- Испратите и реагујте ако се неко прави луд. Постоји и нека апликација за Фејсбук, где се додаје само на слику доле назив кампање, евентуално може и то - наводи се на крају поруке.

Међутим, ово није све.


Сви који су запослени преко Српске напредне странке добили су задатак да се јавно по групама обрате и кажу да ће гласати за владајућу странку.



Прочитајте ОВДЕ како су заратили СНС и ПСГ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА