Најновије

ГРОБАРИ ШАМАРАЛИ САВУ МИЛОШЕВИЋА! Нови скандал у Хумској, тренер црно-белих пред одласком?

Хумска је опет била место хулиганског испада у којем су на мети били спортски радници, овог пута то је био нико други до тренер Партизана Саво Милошевић.

Саво Милошевић (Фото: Јутјуб)

Како преносе београдски медији, група навијача црно-белих, у питању су неке виђеније присталице са јужне трибине, вербално су напали, а један од њих је чак и шамарао тренера екипе из Хумске?!

Блиц преноси да је због тог инцидента, који се догодио пре месец дана у ресторану на стадиону Партизана, Милошевић близу одлуке да напусти клуб.

- Све се одиграло у ресторану Партизана на стадиону у Хумској, када је Милошевић чак добио и неколико удараца од виђенијих присталица црно-белих - преноси овај портал.

Према наводима Блица, хулигани су били незадовољни јер се стратег црно-белих није појавио на састанку са навијачима заказаном дан раније. Милошевић је дошао у ресторан након неколико дана баш у тренутку када је за суседним столом седело неколико навијача.

Они су му пришли видно незадовиљни и после краће расправе ударили му неколико шамара. Све се завршило на томе.

Према другој верзији приче, састанак је ипак одржан, а Саво се нашао на удару хулигана јер је наводно рекао да навијачи не смеју да се мешају у клупску политику. То је био повод да један од хулигана насрне на њега и удари му шамар.

Саво Милошевић је засад без коменатара поводом овог тешког инцидента.

Подсетимо, пре четири године на паркигну стадиона у Хумској тројица хулигана, међу којима је био и убијени вођа навијача Александар Станковић, напала су директора клуба Милоша Вазуру, и брутално претукли човека из његовог обезбеђења.

Тимино сећање на Бари 1991. године прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА