Најновије

НАУЧНИЦИ ОГЛАШАВАЈУ УЗБУНУ: Шта чека Земљу 4. јула 2020. године?

Ове године, 4. јула, први пут у историји посматрања Сунчевог система, све планете морају да се поставе у једну линију.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Наравно, ово није математички равна линија, већ најједноставнији угаони сектор. И овај догађај је за научнике веома алармантан.

Сличан ефекат примећен је крајем 20. века 1982. Међутим, оса угаоног сектора је тада била много већа. Након тога, сеизмичке и вулканске активности на Земљи значајно су се повећале.

У наредним годинама широм света су се догодили разорни земљотреси и вулканске ерупције. Али, свеједно, последице су биле много мање деструктивне него што су научници очекивали.

Поред тога, трагични догађаји у Чернобиљу, рат у Авганистану, распад СССР-а и још много тога повезани су са распоредом планета, иако директан утицај овог догађаја на такве последице, научници нису могли да докажу. Али иако нема директних доказа, то не значи да није било повезаности.

Стога, 2020. године, када се све планете Сунчевог система построје у једном луку, не већем од 30 степени (успут, 1982. износио је 95 степени), не преостаје нам ништа друго него да чекамо.

А оно што се већ догађа на Земљи само потврђује ове страхове. Глобална пандемија коронавируса, која је захватила готово све земље, већ је заразила више од пет милиона људи.

Астролози широм света упозоравају да је ово тек почетак. Већина њих предвиђа да ће се после 4. јула сви суочити са глобалним друштвено-политичким догађајима, еколошким катастрофама, ратовима и свим врстама локалних сукоба.

Људи, зависно од временских прилика, доживеће врло озбиљне непријатности и здравствене проблеме.

Па, шта ће се догодити 4. јула, сазнаћемо врло брзо. Надамо се само да се ово, као и сва претходна предвиђања о „крају света“, неће остварити.

После короне спремају нам застрашујући сценарио. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА