Најновије

СКАНДАЛ! ПРОЦУРИО СНИМАК УХАПШЕНЕ ТИЈАНЕ АЈФОН: Полиција их данима пратила, а онда им је стигла дојава (ВИДЕО)

Полиција је јуче спровела велику акцију у Бијељини у којој је ухапшено 36 особа, међу којима је и Максимовићева, а сумњиче се за бројна кривична дела.

Ухапшена Тијана Ајфон (Фото: Јутјуб)

Сумња се да је Тијана била задужена да врбује девојке 

Извор укључен у ову истрагу открио је да разбијања ове групе није било случајно, него се радило о веома добро организованој акцији коју је извела Управа за организовани и тешки криминалитет МУП РС у сарадњи са ПУ Бијељина. Према његовим речима Тијана Ајфон је била један од организатора оргијања и њена улога је између осталог била да врбује девојке за међународну проституцију.  

- Инспектори су дошли до сазнања да појединци из БиХ организују кокаинске журке и оргије и због тога је покренута акција и они су праћени дужи временски период. Затим су они добили информацију да ће се оргијање одржати у среду увече у изнајмљеној викендици код Бијељине. Тијана и девојке су чамцима прешле преко реке Дрине, а остали “гости” су својим скупоценим лимузинама дошли у викендицу – каже извор.

На столу нашли дрогу, на поду оружје 

Међутим, у њиховим намерама омела их је полиција, која је опколила викендицу и упала унутра, и затекла чак 35 особа и то девет девојака и 26 мушкараца.

- Неки од њих су затечени у креветима, дрога и алкохол су били по столовима, а на поду викендице нађено је неколико одбачених пиштоља, али и картице од казина са којих су конзумирали кокаин.

Ухапшен Кристијан Голубовић и Мики Ђуричић. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српска инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА