Најновије

Мислите да сте већ све испробали у кревету? Ове игрице увериће вас да о сексу имате још штошта да научите!

Ако вам је секс постао учмао у дуготрајној вези, стиже сламка спаса која ће вашу страст вратити у она славна времена када нисте могли да скинете руке једно с другог. Ако вам је досадно у затвореном простору, нисте једини. Након што сте одгледали све телевизијске серије икад снимљене и понестало вам је брашна за хлеб и кифлице, зачините ствари испробавајући неке од нових сексуалних игара.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Нажалост, за њих вам је потребан партнер с којим живите у истом домаћинству – али ако сте соло, постоји и игра звана мастурбација.

Игра контроле

Циљ игре је једноставан: предајете контролу свом партнеру, али не сасвим на начин на који бисте то могли да замислите. Одаберите своју омиљену сексуалну играчку или наручите нову која се користи даљинским управљачем и нека ваш партнер одлучи о подешавањима.

Да бисте некоме дозволили да управља вашим задовољством, то захтева висок ниво поверења, а ако први пут играте ову игру, било би добро да имате сигурну реч, на чији спомен игра мора да се заврши. Једном када постигнете врхунац, замените улоге.

Испуњавање маштарија

Дајте пола сата једно другом како бисте записали неке од својих најпрљавијих фантазија, оне које још нисте поделили једно с другим. Затим те папириће ставите свако у једну посуду. Имате две могућности како да поступите: сваке вечери одаберите фантазију из посуде и ако вам је пријатно, учините то заједно или можете да отворите боцу вина, запалите свеће и реализујете све фантазије у једној ноћи.

Циљ ове игре није да морате да испуните сваку фантазију, већ да боље упознате свог партнера. Ако постоје маштарије које су сада неизводиве због самоизолације, можете да саставите списак жеља за време када се све врати у нормалу, пише Метро.

Голо чишћење

Проведите цео дан обављајући кућне послове, али радите то обоје потпуно голи. Осликајте кухињске ормариће, испеците хлеб од банане, очистите рерну – колико год захтевни задаци били, све морате да их обавите без одеће. Али све то време нипошто се не дирајте – и дозволите да се сексуална напетост развија сатима, пре него што коначно поклекнете.

Покер на скидање

Ова игра је класик с разлогом. Правила вероватно знате, али да бисте зачинили ствари, нека ваш партнер одабере који ћете део у ком тренутку скинути. Можете да набаците и занимљиву опкладу – ко победи, бира позе у кревету. Ако сте довољно слободоумни, позовите још један пар да вам се придружи (виртуално, наравно!)

Бацање коцкица

Доделите сваком броју на коцкици додир или задатак, с тим да ће ниво развратности бити виши што је већи ваш број. Један – пољубац; шест – секс… Ако немате коцкице у кући или вам се не да да смишљате задатке, употребите апликацију попут "Sex Dice" или "Sex Roulette".

Тестирање чула

Завежите очи партнеру и оставите да лежи на кревету, док ви сакупљате предмете из куће. Перје, коцкице леда, лосион, гел за масажу, восак за свеће, чоколадни умак, било шта течно што можете да изливате по његовом телу. Пустите га да погађа шта ствара тај осећај.

Упозорење: ако идете на лед, храну, восак и сличне ствари, избегавајте гениталије, јер оне могу да оштетите и/или спале осетљиву кожу и да проузрокују бол и инфекције.

Секс квиз с обртом

Заборавите уопштене квизове о знању и испробајте сексуални квиз. Поента је у томе да замените новац за награду сексуалном услугом и изнесете своју такмичарску страну. То је двострука добит.

Истина или изазов

Нећемо ни да се трудитмо да вам објашњавамо ово јер знате како то функционише. Али секс није само физички, зато препоручујемо да то буде и забавно и секси. Наравно, могли бисте да се изазовете да мастурбирате једно пред другим. Искористите опцију истине да се повежете или само да сазнате ствари које сте одувек желели да знате.

Дељење = додиривање

За сваку тајну коју поделите, можете да се додирнете. Одредите између себе колико екстремне те тајне треба да буду – али припазите, не би требало да форсирате одређене тајне или да се ругате једно другом. Поента је у изградњи интимности и поверења.

Секси штоперица

Да ли можете свог партнера да доведете до врхунца за један минут, не користећи притом ништа друго осим руку и уста? Употребите кухињску штоперицу, телефон или праву штоперицу, ако је имате. Ако ваш партнер не може да постигне оргазам, једноставно га задовољавајте без циља као таквог, а затим замените места. Понављајте све док једно од вас не попусти пориву за сексом.

Апсолвирање Кама Сутре

Сексуалних поза има у изобиљу. Набавите примерак Кама Сутре – древног индијског текста о сексу – и искористите га са стилом. Можете да преузмете и апликацију Sex Positions 3D",  која вам омогућава праћење поза које сте испробали. Наставите опрезно, јер неке од њих захтевају велику флексибилност.

Шта стварно жене желе прочитајте ОВДЕ.

Извор: net.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА