Најновије

ПОНОВО УХВАЋЕН У ЛАЖИ! Вучић из 2017. године: Када видите да политичари нешто петљају око деце, знајте да мисле само на себе (ВИДЕО)

Нови спот Српске напредне странке (СНС) изазвао је велики буру на политичкој сцени Србије.

Спорни спот СНС (Фото: Јутјуб)

Поједине странке и покрети затражили су да овај спот буде забрањен, али и подсетили шта је председник СНС причао 2017. о злоупотреби деце у политичке сврхе.

Странка слободе и правде (ССП) захтева од Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) да у року од 24 часа закаже ванредну седницу на којој ће забранити емитовање "скандалозног предизборног спота Српске напредне странке (СНС) у којем Александар Вучић на шокантан начин злоупотребљава малолетну девојчицу у политичке сврхе".

Како упозорава ССП, Вучић на тај начин "сву децу у Србији доводи у позицију да постану његове медијске жртве".

Покрет "1 од 5 милиона" затражио је да се хитно забрани емитовање предизборнох спота Српске напредне странке (СНС) и оценио да је реч о "имитацији нацистичке пропагандне праксе" и директној злоупотреби деце.

"Када је Александар Вучић за назив своје изборне листе покупио слоган са плаката Адолфа Хитлера - 'За нашу децу', нисмо ни слутили да ће да оде чак и корак даље у својој имитацији нацистичке пропагандне праксе - да децу директно злоупотреби као промотере своје политике. Управо то се десило са најновијим спотом Српске напредне странке, у којем Вучић своја лажна обећања продаје једном детету", наведено је у саопштењу Покрета.

Огласио се и Вучић: Како надлежни одлуче

Вучић је изјавио да ће СНС повући спорни спот за предизборну кампању напредњака уколико надлежни органи донесу такву одлуку.

"Па 50 су таквих спотова имали и Тадић и Ђилас. Ми имамо сагласност родитеља, нема ниједне ружне речи, онако леп спот", рекао је Вучић.

Прочитајте ОВДЕ какве је реакције изазвао нови спот напредњака.

Извор: Правда/Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА