Најновије

РАЗВОЈНИ ПУТ БЕЗОБЗИРНЕ ДРЖАВНЕ СЕКРЕТАРКЕ: Вређање, салутирање, стан, Дубаи,... (ВИДЕО)

Државна секретарка МУП-а Биљана Поповић Ивковић навукла је гнев и згражавање целокупне јавности након гостовања у јутарњем програму на телевизији са националном фреквенцијом када је Игора Јурића, оснивача "Фондације Јурић" током расправе упитала "где је био када му је дете отето и убијено". То је био најскандалознији, али свакако не и једини њен испад у јавности.

Државна секретарка МУП-а Биљана Поповић Ивковић (Фото: Јутјуб)

Поповић Ивковић од 2014. године обавља функцију државног секретара у Министарству унутрашњих послова, а од тренутка "заседања у фотељу", није се истакла ни по чему паметном и релевантном за ту функцију, већ је пажњу скретала увредама на рачун политичких опонената, одговарајући им дрско, вређајући их и не кријући мањак смисла за хумор, али и аргумената.

- И искрена да будем, ја морам да вам кажем, Драган Ђилас, ја сам неко ко мисли да лепота долази изнутра, ал’ тај човек је заиста ружан и споља и изнутра - рекла је Ивковићева за председника Странке Слободе и правде Драгана Ђиласа, гостујући на ТВ Пинк.

Наравно, није поштедела ни остале припаднике опозиције, оптуживши члана ДС-а Балшу Божовића за повезаност са организованим криминалом и Дарком Шарићем, иако Божовић ниједног тренутка није био ухапшен због тога, нарочито ако се има у виду да га је оптужила државна секретарка МУП-а.

- Балша Божовић је олош, представник странке која је штитила Дарка Шарића, трговца наркотицима, главни инвеститор у време ДС, који је убио стотину наше деце. Тај олош од Балше Божовица тражи да кршимо закон - рекла је једном приликом. 

Бившег председника Покрета слободних грађана Сашу Јанковића етикетирала је као "издајника и албанског лобисту"..

Ово су само неки од јавних иступа Биљане Ивковић Поповић, а обично долазе као одговор на питања која су од значаја за јавност. Као на пример, одакле јој стан од 193 квадрата који је пријавила Агенцији за борбу против корупције у септембру 2019. године и како је могуће да стан који кошта скоро пола милиона евра плаћа платом од 180.000 динара.

У катастару је на крају утврђено да стан ипак нема 193 квадрата, већ 211.

Биљана Поповић Ивковић остаће упамћена и по гафу са Аеродрома "Никола Тесла" у када је у новогодишњој ноћи обишла припаднике Управе граничне полиције. Они су јој салутирали, као и она њима.

Већ сутрадан Биљана Ивковић Поповић отпутовала је у Дубаи. Скромно, разуме се, бизнис класом, у којој је карта 2.000 евра по особи.

Шта је Јерусалем пост изјавио за окупирану српску покрајину, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА