Најновије

СА ОВИМ НАОРУЖАЊЕМ АСАДОВА ВОЈСКА ЋЕ МОЋИ ДА ОБАРА Ф-16 АВИОНЕ: Опште славље у Сирији! Дошли су у посед невероватне опреме!

Сиријска војска сада је у стању да обори непријатељске ловце Ф-16 који улазе на њихову територију, јавила је у недељу руска публикација Авиа.Про.

Ф-16 (Фото: Pixabay)

„Међутим, стручњаци обраћају пажњу на чињеницу да наоружавање сиријских ратних снага може указивати на то да би Сирија у блиској будућности могла постати једна од земаља Блиског истока у којој су присутни најмодернији борци, од истих МиГ-29, посебно њихове модернизоване верзије, значајно превазилазе могућности ловаца Ф-16, који су главне борбене летелице у великом броју земаља “, објављено је у публикацији.

Према аналитичару Авиа.Про-а, иако се Сирија можда неће моћи супротставити свему у арсеналу израелске војске, имаће снажне ваздухоплове који би могли натерати непријатељске снаге да два пута размисле о нападу на Арапску Републику.

"Сирија, наравно, неће моћи никако да се супротстави Израелу, али очигледно је да је за бројне друге земље ово је најбоље упозорење да се не мешају у унутрашње ствари Сирије, поготово јер још увек није познато које ракете би Русија могла пребацити у сиријско ратно ваздухопловство заједно с тим борбеним авионима “, напомиње аналитичар.

Сирија је прошле недеље добила нову серију авиона МиГ-29 након церемоније која је одржана у примарној бази руске војске у Сирији.

Сматра се да је пребацивање ових авиона МиГ-29 потенцијални трансфер из Руске Федерације у Либијску националну армију (ЛНА) у Бенгазију; Међутим, касније је откривено да је реч о испоруци Сиријској републици.

Због чега је Украјина у расулу, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА