Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) НОВИ СНИМАК ХАПШЕЊА КОЈИ ЈЕ САМО РАСПЛАМСАО БЕС У АМЕРИЦИ: Полицајци га тукли у ауту, пре него што су га убили?!

Џорџ Флојд наводно је малтретиран и тучен и на задњем седишту полицијског аута, пре него што је оборен на земљу и убијен, показује нови снимак са надозорних камера.

Нови снимак хапшења Џорџа Флојда (Фото: принтскрин са Инстаграма)

На снимку, до кога је дошао активиста Шон Кинг, показује се шта се десило са Џорџом када му је полиција Минеаполиса ставила лисице и задржала га на улици, а пре него што је он морао на себи да издржи тежину три одрасла мушкарца, од којих му је полицајац Дерек Човин ставио колено на врат. То је Флојда на крају коштало живота.

Три полицијаца отворила су двоја врата на колима и стајала око њих, док је четврти делом био у колима и померао се брзо. Многе је то навело да поверују да се на задњем седишту дешавало насиље. 

У једном тренутку они су Џорџа извукли из кола, а онда се десило убиство. Један мушкарац, који је, сумња се, био одређен да стражари док се насиље дешавало, тражио је погледом надзорне камере и врло вероватно видео ону која је снимила овај видео, јер у једном моменту гледа директно у њу.

Након убиства Флојда сва четворица полицајаца изгубила су посао, један је ухапшен, а широм Америке разбуктали су се протести у којима је неколико људи страдало.

Погледајте ОВДЕ снимак како полиција џипом гази демонстранте у Бруклину!

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА