Најновије

ЖИВА ВАТРА: Жене у овим знаковима су најстраственије

Жене ових знакова хороскопа улазе у везу веома страствено и дају се партнеру потпуно. Ове даме су најстраственији хороскопски знакови на које можете наићи.

Жена (Фото: Pixabay)

Ован 

Жена овог хороскопског знака толико страствено улази у везу да заборавља да свака веза има своје ризике и да неће увек све бити како треба. Она се једноставно препушта лептирићима у стомаку. 

Жене рођене у овом знаку се јако труде око љубавне везе, и то се понекад може завршити једнострано, да се она труди, а он не. Оне воле да изненаде партнера слатким поклоном и планирају романтичне догађаје. 

Срећом, оне брзо примете кад се друга страна не труди и тада и саме одустају од везе. 

Близанци 

Жене овог хороскопског знака обожавају осећај уласка у нову везу. То их узбуђује. Воле да осете нервозу и осећај привлачности у исто време. Упркос страху, искрено ће говорити о својим осећањима. 

У почетку везе знају бити наметљиве у изражавању својих осећања и у размишљању како удовољити партнеру. Управо је то разлог зашто љубавне везе знају да им кратко трају. 

Вага 

Ваге су врло одане својим партнерима и избегавају сукобе по сваку цену. Оне знају толико да воле своје партнере да би им све дале и направиле све за њих. На тај начин заправо изражавају своје дивљење. 

Верују да су несебичне па се лако осећају повређено ако процене да се партнер не труди једнако. Жене Ваге виде оно најбоље у мушкарцима с којима су у вези и често сметну с ума да би им могли "сломити срце". 

Стрелац 

Ове жене су често бахате у својим везама, али заљубе се "до ушију" и воле свим срцем. У почетку везе проживљавају налет страсти. 

Оне су свесне тога да ће можда бити повређене и да веза неће дуго трајати, али свеједно у њу улазе страствено. Врло брзо постају отворене и рањиве с партнером. Врло искрено говоре о емоцијама. Воде се паролом "Боље је волети и изгубити, него никада не волети". 

Рибе 

Оне су врло искрене и емотивне. Када некога воле, неће играти игрице и неће калкулисати хоће ли бити повређене. Жене рођене у овом знаку имају потпуно поверење у партнера, потпуно им се отворе. То је разлог зашто често буду повређене. 

Рибе су свесне тог ризика, али сматрају да вреди онога што проживљавају у том тренутку.

Жене са оваквим обликом усана су најбоље у кревету! Више о томе ОВДЕ.

Извор: crnobelo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА