Најновије

"ДПС навикао да шверцом дроге крпи рупе у буџету! На тај начин исплаћују плате и пензије! Зато се Милу на изборима мора рећи историјско НЕ"

Треба имати добар желудац да би се живјело у Црној Гори. То је просто једна земља негативних чуда. Земља која је базирана на антисрпству и шверцу. О антисрпству сам писао више пута, па је сада вријеме да вам кажем нешто о шверцу којим се бави власт у Црној Гори. 

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Као бомба је одјекнула вијест да је заплијењено у њемачком граду Хамбургу пола тоне кокаина на броду који је у власништву државе Црне Горе. Доста људи се зачудило. Право да вам кажем, мене та вијест није изненадила. Зашто? Па свако ко је мало боље пратио вијести свих ових година зна да ово није први такав случај. Оваквих случајева је било и раније и биће их све док је ДПС на власти. Јер они су навикли да на тај начин крпе рупе у буџету, да на тај начин исплаћују плате и пензије! Већина плата и пензија је управо од тог крвавог новца. Али оно што је њима најважније јесте да су на тај начин стварали фонд за изборе, тачније фонд за изборне манипулације, за куповину људи, куповину личних карата и наравно за плаћање своје медијске и сваке друге кампање. 

Заплена ове дроге која на тржишту има вриједност која се мјери стотинама милиона еура, сигуран сам довешће до тога да је сада рупа у буџету већа од оних 400 000 000 еура које је навео тамошњи министар финансија и да је она порасла на барем 600 000 000. А то значи само једно, да је Црна Гора чији је дуг 75% БДП једноставно пред банкротом, јер њен кредитни рејтинг је негативан, нормалне банке не желе да јој дају кредите, па ће своје задуживање морати да врши код зеленашких банака са високим каматама! А то нас води право у економски амбис и финансијски колапс. 

Зато су наредни избори у Црној Гори заиста пресудни, зато се ДПС-у мора речи историјско НЕ, како би се Црна Гора спасила од аргентинског сценарија из 2002 године. Повјерење да воде земљу морају добити људи из опозиције, поготово просрпске орјентације, уз помоћ свјесних Црногораца, који имају јасан план како земљу извући из кризе. А ти није тешко, јер грађани Црне Горе су у банкама депоновали милијарду и по еура. Потребно је само да их паметно употребимо и свјетло на крају тунела неће бити више тако далеко. 

Прочитајте ОВДЕ како Милова полиција прети свештенству у Црној Гори.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА