Најновије

КАЖЕТЕ НИСМО ДИКТАТУРА?! Прекршајне пријаве и казна од најмање 50 000 динара за оне који спречавају СНС бакљаду!

Против 150 људи, који су се у понедељак окупили на Врачару у знак подршке председнику Странке слободе и правде Драгану Ђиласу, биће покренута прекршајна пријава. И казна од најмање 50.000 динара.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Након што је у недељу вече председник ССП објавио видео снимак на друштвеним мрежама, у којем је рекао да су његова деца узнемирена и плачу, због активиста СНС-а који су у близини његовог стана пуштали са разгласа 'Ђиласе, лопове', грађани су дан касније пружили подршку Драгану Ђиласу, због чега у Србији неће проћи некажњено.

Људи су дошли како би спречили хулигане и активисте СНС да са крова зграде, емитују са звучника увредљива скандирања и тако поново трауматизују Ђиласову малолетну децу, јер полиција то није урадила дан раније!

Наиме, присутни грађани били су снимани камерама, сви до једног, па тако у МУП-у имају тачну евиденцију ко се у понедељак вече налазио испред зграде Драгана Ђиласа. Против свих њих ће до  понедељка, 11. маја, бити поднета прекршајна пријава и мораће да плате казне у износу од 50.000 динара, у пет рата, сазнаје Директно.рс.

Међутим, скоро половина присутних имала је дозволу за кретање у време полицијског часа, што их аутоматски ослобађа одговорности, па ће тако МУП морати да утврди ко су тачно људи против којих се покреће прекршајна пријава.

Ова ситуација је занимљива из више углова, али највише из тог што су грађани који мирно дају подршку председнику опозиционе странке експресно откривени. Снимани са камера (?!) и откривени. Са друге стране, на све могуће начине, и поред притиска јавности, одговорни из надлежних министарстава одбијају да објасне како то да нико ко је палио бакљу по крововима зграда није откривен.

Грађани су морали на себе да преузму спровођење закона и да забрањују улазак у зграду лицима која носе пиротехничка средства и крше закон. Полиција је била нема. Министар полиције такође. И поред фотографија које су грађани објављивали на интернету где се јасно виде починиоци, нико није реаговао.

Нажалост, двојни аршини морали су и овде да се виде, у ситуацији у којој су грађани који су мирно давали подршку, ударени по џепу.

Одакле се финансира СНС бакљада сазнајте ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА