Најновије

ЛЕОНИД САВИН: Бил Гејтс, вакцинација и чиповање у знаку 666

Постоји мноштво теорија завере: неки верују у постојање рептоида који представљају елиту политичког система САД-а, а други су уверени да компанија Coca Cola користи у производњи напитака крв хришћанских беба. Постоје очевици хемтрејлова и присталице које стављају капе од фолије док гледају ТВ, како би се заштитиле од разорних зомбирајућих таласа.

Леонид Савин (Фото: Хелм Каст)

Пише: Леонид Савин

Скептичан сам према томе. Премда често пророчанства Писма се интерпретирају као коментари поводом неког технолошког открића или догађаја. Али постоје и реалне чињенице које је бесмислено одрицати, с обзиром на то да су документоване. У такве спадају постојање Билдербершке групе, програми Централне обавештајне агенције типа MK-Ultra или Сорошево финансирање сумњивих политичких активности у низу земаља.

Нижеописани случај односи се на званично документовану чињеницу, иако је у њој очигледна и Библијска напомена. То је патент кодиран под бр. WO/2020/060606, који је био регистрован 26. марта 2020. Захтев за патент је још 20. јуна 2019. године поднела компанија MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, на чијем челу се налази Бил Гејтс, а 22. априла 2020. године дати патент добија међународни статус. Назива се „Систем криптовалуте, који користи податке о телесној активности“.

Какав је то изум, који су одлучили да патентују представници компаније Microsoft? У резимеу патента на сајту стоји да се „активност људског тела повезаног са задатком који се пружа кориснику, може користити у процесу мајнинга криптовалутног система. Сервер може да зада задатак уређају корисника, који је комуникативно повезан са сервером. Сензор који је комуникативно повезан или који је смештен у корисников уређај, може да мери телесну активност корисника. Подаци о телесној активности могу бити генерисани на основу телесне активности корисника. Систем криптовалуте, комуникативно повезан са корисниковим уређајем, може да провери да ли подаци телесне активности одговарају условима прописаним системом криптовалуте (једном или више) и да обезбеде криптовалуту кориснику, чији су подаци телесне активности проверени“.

Другим речима, у тело ће се уградити чип, играјући улогу контролног органа који прати усклађеност карактеристика свакодневне активности неке криптовалуте. Ако се услови испуне, човек добија одређене бонусе, које може потрошити на нешто.

У детаљном опису „изума“ наводи се 28 концепција како се дати уређај може користити.

Поред тога, представљен је списак држава за које је и предвиђен дати уређај. То су, фактички, све државе-чланице УН, притом су посебно назначене регионалне структуре – Европска патентна канцеларија, Евроазијска патентна организација и две афричке организације за заштиту интелектуалне својине.

Иако чиповање тела није нешто ново, на пример, у САД-у одавно постоји Масонски програм идентификације деце и омладине, а људи, који себе називају киборзима, уграђују различите импланте, занимљива је чињеница да у овом процесу учествује компанија Microsoft.

И због чега су патенту дали код 060606? Да ли је у питању случајно подударање или свесни одабир знака, који је у Апокалипси апостола Јована назван жигом звери?

Име Била Гејтса сада се стално помиње у контексту његових интереса према фармацеутским компанијама, вакцинацији и финансирању СЗО. Мада се глобалистички масовни медији труде да истакну Била Гејтса као великог филантропа и да га свим силама заштите од напада и критика, тешко да им успева да сакрију целу паукову мрежу веза.

Постоји још један пројекат који се односи на компанију Била Гејтса. То је пројекат дигиталног идентитета Алијанса ID2020. На главној страници сајта стоји да се пројекат бави питањима дигиталног права од 2016. године, а у 2018. години Алијанса је радила заједно са Високим комесаром УН за избеглице. У алијансу, поред Microsoft-а, улазе и Rockefeller Foundation, студио дизајна IDEO.org (канцеларије су смештене у Сан-Франциско и Њујорк), фирма за консалтинг Accenture и Gavi, the Vaccine Alliancе – фирма која се бави активном промоцијом и дистрибуцијом различитих вакцина по целом свету. Секретаријат алијансе се налази у Њујорку.

Карактеристично је да Gavi, the Vaccine Alliancе обухвата углавном афричке и азијске земље. У Европи је организација активна само у Албанији, Хрватској, Молдавији и Украјини, а на Кавказу у Грузији, Јерменији и Азербејџану. Уједно, Gavi, the Vaccine Alliancе је повезана са Фондом Била и Мелинде Гејтс, Светском банком, Светском здравственом организацијом и Уницефом. Сви су означени као партнери-оснивачи!

Од фебруара 2020. Gavi, the Vaccine Alliancе бави се и питањима корона вирусне инфекције. Организацију предводи доктор Сет Беркли. Мада се центар Gavi, the Vaccine Alliancе налази у Женеви, сам Беркли је родом из Њујорка, епидемиолог по образовању и научни сарадник Савета за иностране односе. Крајем ’80-их је радио осам година за Rockfeller Foundation. Поред тога, он је у одбору фондације Acumen са седиштем у Њујорку.

Дакле, нађена је још једна повезујућа нит. Богословска тумачења кода патента можемо оставити теолошким стручњацима. Али чињеница је да постоји дубока узајамна повезаност структура, као што су Rockefeller Foundation, Microsoft, фармацеутски лоби и Светска банка, не говорећи о секундарним структурама услуга.

Они се труде да играју улогу наднационалне владе, константно стављајући акценат на то да се националне државе у садашњем тренутку не могу саме изборити са епидемијама, болестима, проблемом глади итд.

Али, како је показало искуство Кине, потпуно могу. Само на Западу то не могу и не желе да схвате, умногоме због тога што не желе да деле власт. А глобалистички медији ће наставити своје информационе кампање у којима ће кривци бити било где, само не на Западу. Очигледно је да су управо сада, када су почели да се појављују додатни подаци о коронавирусу, активирали лажне вести о улози Кине у епидемији и манипулацији са статистиком.

Тешки губици Турака у Африну! Има погинулих и рањених! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: geopolitica.ru

Бонус видео

Бонус видео

Србија је у катастрофи а може бити и горе ! ! Хана Адровић

Kњигу “Мрежни рат против Срба” можете поручити ОВДЕ.

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА

ENGLISH NEWS

Urbancube