Најновије

ОТКРИВАМО: Ево о чему машта више од половине жена током секса с партнером

Више од половине жена у Великој Британији машта о сексу с неким другим, док воде љубав са партнером - и то је обично нека позната личност, открили су истраживачи.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Сајт за упознавање saucydates. com  питао је 8.371 људи из Велике Британије о коме стварно мисле када имају секс. Чак 62 одсто жена и 56 одсто мушкараца признало је фантазира о другој особи.

Жене су рекле да не могу из мисли да избаце слику холивудских заводника попут Данијела Крејга, Бред Пита и Ејдана Тарнера, јер их она још више узбуђује.

Мушкарци су открили да маштају о сексу са другом женом, а најчешће је реч о секси певачицама Ријани, Лејди Гаги и Кети Пери.

И мушкарци и жене су такође открили да често мисле о сексу са најбољим пријатељима, колегама са посла, порно звездама и партнерима својих пријатеља.

Оба пола су се сложила да им је тешко да престану да размишљају о бившим партнерима или о особи са којом су имали добар секс на једно вече.

Осим поменутих глумаца, жене такође размишљају о Џастину Биберу, Дејвиду Бекаму и Дејвиду Гандију, а мушкарце узбуђују певачица Рита Ори и глумице Кејт Бекинсејл и Џенифер Анистон.

- И мушкарци и жене осећају кривицу што мисле на неког другог - каже Дејвид Минс, оснивач дејтинг апликације, те додаје да Данијел Крејг и Бред Пит у женама буде највећу ерупцију страсти.

Какви мушкарци пружају најбоље оргазме прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА