Најновије

ДАЧИЋ ПОНОВО НАПАО ЛИДЕРЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Очигледно је да Ђилас подржава Обрадовићев фашизам

Насиљем које је демонстрирано испред Скупштине Србије заправо је представљена понуда грађанима и политички програм тог дела опозиције, оцењује министар Ивица Дачић

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Не могу да верујем да, у ситуацији када су и даље на снази мере спречавања ширења заразе и када људи и даље умиру, неко организује демонстрације, протесте и скупове - каже министар спољних послова Ивица Дачић, коментаришући инциденте претходних дана и додајући да су, поврх свега, скупови обележени насиљем. Каже и да се готово никад није десило да посланик буде нападнут од стране групе људи.

Дачић подсећа да Обрадовић није приведен јер има имунитет, а каже и да је питање да ли је хапшење управо оно што су и желели да постигну. Каже да није чуо пуно осуда од стране дела опозиције, пре свега од оних који стоје "иза и испред њега, док му неки чак отворено аплаудирају".

- Ђилас ништа није рекао да се огради, Тадић ћути, Трифуновић је максимално подржао ово понашање. С друге стране, насиље су осудили Гордана Чомић, Зоран Живковић, Ненад Чанак... Дакле, није га осудио онај део политичке сцене на чијем је челу Ђилас - каже министар. 

Када је реч о "Листи за бојкот", каже да је свашта видео и чуо, али да ово није никада и да му апсолутно ништа није јасно. 

- Говорили су о бојкоту избора, а сада имају листу... Ништа ми није јасно... Оно што је важно, дакле, треба створити атмосферу у друштву која ће бити ослобођена насиља. Данас је Дан победе над фашизмом, али мислим да ће и 21. јун бити важан као дан победе над фашизмом - рекао је Дачић за Пинк.

Бошко Обрадовић предложио побуну као једино решење! Више о томе ОВДЕ.

Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА