Најновије

"ЛОПОВИ" Пироћанци рекли Ани Брнабић све у лице (ВИДЕО)

Премијерка Србије Ана Брнабић посетила је Бабушницу и Пирот, како је рекла, "приватно и у кампањи", а приликом шетње пешачком зоном у Пироту са градоначелником Владаном Васићем, прилазили су грађани, међу којима је било и незадовољних. Један Пироћанац указао је премијерки да је незадовољан последњим појачањем СНС-а, градоначелником Васићем, а представник ОРСП-а инсистирао је на разговору о мини хидроелектранама.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Грађани су прилазили и слободно постављали питања, не само, како је уобичајено, активисти и симпатизери Српске напредне странке, пишу Јужне вести. Чули су се и супротни ставови и критике, па и на рачун градоначелника Владана Васића који на следеће изборе први пут иде испред СНС-а, чији је однедавно члан.

- Двадесет година влада, све је покрао, све је покрао овај Пирот. Ево ова улица ништа није урађена, ништа није урадио, све је покрао овај господин. Влада како влада. Људи му ништа не верују, могу у четири ока све да вам кажем - рекао је Пироћанац.

Брнабић је одговорила незадовољном грађанину речима да "познаје Владана, те да му људи верују".

Шта очекује од власти, премијерки је рекао и активиста Иницијативе "Одбранимо реке Старе планине" Александар Јовановић Ћута, који их је такође сачекао у шетњи.

Премијерка је обећала активисти састанак у току наредне недеље како би се разговарало о проблему мини-хидроелектрана, а опширније о њиховом разговору можете чути на снимку који је објавио покрет "Одбранимо реке Старе планине".

Због чарки између две нуклеарне силе страхује се да је на помолу нови рат. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Јужне вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА