Најновије

НИЈЕ СКАПИРАО ПОРУКУ! БОРИСОВ ГА НАСАМАРИО: Бугари возили Вучића преко Сливнице! Сликао се поред највећег пораза српске војске! (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић боравиo је у Бугарској где је са премијером ове земље Бојком Борисов обишао радове на изградњи Балканског тока и ауто-пут.

Вучић и Борисов (Фото: Predsednik.rs)

Председник Србије Александар Вучић борави у радној посети Републици Бугарској. На аеродрому у Софији дочекао га је бугарски премијер Бојко Борисов. Они су заједно обишли радове на изградњи Балканског тока и ауто-пут. Хеликоптером су обишли радове на изградњи ауто-пута у Бугарској. Борисов је провео Вучића изнад Сливнице, а председник Србије је био усхићен док је пролазио изнад ове реке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Sada se nalazimo, zahvaljujući našem prijatelju @boyko.borissov, u helikopteru, prošli smo Slivnicu idemo ka Dragomanu, da vidimo kako se radi magistrala, auto-put prema Srbiji. Do kraja sledeće godine bi naša bugarska braća to trebalo da završe i imamo do Sofije, ali i do Istanbula i Burgasa, auto-put, Beograd-Istanbul, manje od sedam sati, Beograd-Burgas manje od pet sati, to su odlične stvari. Posle obilazimo gasovod. Hvala našoj bugarskoj braći na gostoprimstvu." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Rupublike Bugarske @boyko.borissov u razgledanju auto-puta Evropa.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Вучић је заборавио шта за српски народ значи Сливница. Подсетимо, ниједан пораз српске војске у новијој историји није био толико болан као пораз од Бугара на Сливници 1885. године. Био је то велики ударац за српски народ и војску, јер Срби су до те битке Бугаре сматрали мирним комшијама вичним повртарским пословима, али никако и ратовању.

Борисов је очигледно искористио да још једном подсети на ову битку и то председником Србије, који се био сав усхићен.

Прочитајте ОВДЕ шта је Синиша Ковачевић рекао о бојкоту избора.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА