Најновије

"ХОЋЕ ДА МЕ УБИЈУ ЈЕР САМ СРБИН И ВЕРНИК!": Исповест Бјелопољца ког је срамно ухапсио Милов режим!

Бјелопољац Миљан Ђукић каже да годинама уназад трпи тортуру црногорске полиције, због тога што је Србин, православни верник и опозиционар.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, јуче је полиција у Бијелом Пољу привела Ђукића, без икаквог налога. Након вишесатног задржавања, он је пуштен на слободу.

- Браћо и сестре, роде српски, зовем се Миљан Ђукић, Србин сам из Бијелог Поља. Живим у поробљеној Црној Гори коју је окупирао крвави ДПС режим. Те слуге НАТО гуше и угњетавају сваког часног Србина Црногорца који воли Црну Гору наших дедова који су сви били Срби - каже у својој исповести Миљан Ђукић.

Он наглашава да је припадник, односно члан српског соколског друштва "Милош Обилић" и члан Нове српке демократије.

- У мојој кући се налази српски клуб. Крвави режим Мила Ђукановића годинама прогони мене и моју породицу. Хапсе ме, претресају кућу, иживљавају се над мојом дјецом, али не дамо се. Знам да слобода скупо кошта - каже Ђукић.

На питање, који је разлог режимске тортуре над њим и члановима његове породице, Ђукић наводи:

- Сметају им моје учешће у литијама, моје мило српство. Срећан сам што сам Србин из Црне Горе, волим Србију и све српске земље.

Даље наводи, како се у Црној Гори води велика борба за опстанак српског народа.

- У Црној Гори је много тешко за српски народ. Хапсе нам владике, свештенике. Хоће да измисле неку другу нацију, али нећемо дати. Мораће да прођу преко наших лешева - каже Ђукић.

Он је нагласио да је полиција јуче без икаквог образложења упала у његову породичну кућу, ставила му лисице на руке и одвела га у ЦБ Бијело Поље.

- Што се мог случаја тиче, сво зло које долази према мени је од Зорана Лазовића. Те људске кукавице ухапсили су ме јуче само што сам ставио песму на мом профилу о Данку Гогићу, командиру бјелопољске полиције који је са Емином Хоџићем на планини Бјеласици, цепао и скрнавио заставу Србије. Тробојку која је била истакнута на табли, при чему су их мештани снимили. Гогић им је псовао мајку српску и претио. То скрнављење моје заставе ме је погодило у срце, написао сам песму и због тога сам ухапшен. Одмах су ми ставили лисице на руке, а све по налогу Зорана Лазовића. Државна безбедност (ДБ) ми прети да ће да ме убију. Могу ме убити - не могу ме покорити. Никада нећу издати свој народ. Зоран Лазовић, та кукавица и да ме убије, има браће Срба која би ме осветила - прича Ђукић.

На крају Ђукић је поручио:

- Живела Његошева Црна Гора и Србија. Живеле српске земље. Не дамо светиње! Амин.

Подсетимо, Ђукић је јуче приликом привођења имао поруку за Мила Ђукановића, а снимак његовог хапшења постао је сензација на друштвеним мрежама, не само у региону већ и у свету.

Шеф НАТО-а издао драматично упозорење западном свету! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА