Најновије

ОПТУЖЕН ЗА СИЛОВАЊЕ Овом фотографијом мамио жене на секс, а када су упалиле светло, наступио је шок!

Француз је ухaпшен због силовања након што је, лажно се представивши, намамио жене у свој стан на "незабораван секс са мушким моделом", а заправо је ћелав, дебео и има 68 година.
Tврдио да је манекен са рекламе и оне му поверовале (Фото: Мирор)

Tврдио да је манекен са рекламе и оне му поверовале (Фото: Мирор)

Мушкарац (68) из Нице у Француској оптужен је за силовање жене познате само као Силвиа након што је на превару са њом имао полни однос представивши јој се као млади модел, преноси Мирор. Под псеудонимом Антоан Ларош, 68-годишњи Француз жени се преко интенета представио као млади мушкарац те јој обећао секс у стилу филма "50 нијанси сиве". Сyлвиа је дошла у његов стан у Ници у Француској, а мушкарац је предложио да мало "зачине" секс повезом преко очију и замраченом просторијом. Када је ставила повез на очи, Сyлвиа је легла са мушкарцем у кревет, мислећи да је он млад, згодан, смеђе косе и плавих очију. Шокирала се кад је након секса упалила светло и крај себе угледала старца! "Крај мене је лежао проћелав мушкарац од отприлике 65 година, био је наборан и имао је наочаре - живот ми се згадио", изјавила је несретница. Када је полицији испричала своју причу, сазнала је да се њено свједочење подудара са изјавама још трију жена, а након претреса његовог стана, откривено је да је на исти начин покушао преварити 342 жене широм Француске! "Није желео да макнем повез. Када сам почела инсистирати, наљутио се. На крају сам видела његове обрисе у мраку. Био је стар, имао је дебео стомак и велик нос", описала је друга жртва. Мушкарац, који је већ одслужио затворску казну због пореске преваре, након хапшења рекао је да су жене пристале на секс и да не разуме у чему је проблем. Сматра да су жене требале знати да је фотографија коју им је слао са интернета и тражити да им пошаље властиту фотографију. "Неке жене воле изненађења", изјавио је. Његов адвокат, Лаурент Поумареде, рекао је за француске медије да су жене "можда свесно затвориле очи пред истином".
Прочитајте још:Монструм који је рушио споменик Србима ухапшен због пљачкеАтина Ферари фоткала своје „адуте“ у крупном кадру! (СЕКСИ ФОТО)ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: „Ноћни вукови“ иду у Украјину!
Извор: Danas.hr/Mirir

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА