Најновије

РУСКИ И СИРИЈСКИ АВИОНИ У ЗАЈЕДНИЧКОЈ АКЦИЈИ СЕЈУ СТРАХ ЗА ЏИХАДИСТЕ: Избомбардовани конвоји терориста!

Током синоћњег напада на јужни Идлиб, Сиријске арапске ваздухопловне снаге (СиААФ) су, како се извештава, уништиле конвој џихадиста који је путовао кроз регион Џабал Ал-Завија.

Ратни авион у Сирији (Фото: mil.ru)

Према извештајима, сиријске ваздухопловне снаге погодиле су конвој који су састојали од страних џихадиста из Исламске странке Туркестана (ТИП) и групе Хурас Ал-Дин, док су покушавали да путују између градова Деир Сонбол и Ал-Бара.

Као резултат овог напада сиријских ратних снага, неколико џихадиста је убијено и рањено, док је неколико возила уништено.

Наводно су напад извеле сиријске ваздухопловне снаге након што су њихови извиђачки авиони приметили џихадистички конвој који се кретао из Деир Сонбола у Ал-Барау.

Убрзо након овог удара, руске ваздухопловне снаге извеле су свој најснажнији напад од почетка марта, пошто су њихови ратни авиони жестоко циљали на џихадисте у неколико области око места Идлиб и Хама.

Извештавани су руски ваздушни напади над градом Ал-Бара, пошто су покушали да ослабе џихадистичку базу у близини јужног  Идлиба.

Које наоружање Египат тражи од Русије да се обрачуна са Турском, више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА