Најновије

БОЈКОТ НАТЕРАО СНС ДА ПОНОВО КУПУЈЕ ГЛАСОВЕ: Сведочење грађана о превари напредњака

Бројни међународни извештаји и реакције јасно говоре о одсуству слободе и демократије у Србији. Након снижавања изборног цензуса ради стварања привида легитимитета Вучићеве власти, он је решио да одустане од присилног вожења људи на масовне скупове по Србији како би хибридни режим показао што питомије лице.

Српска напредна странка (Фото: Јутјуб)

Ипак, након што су и агенције блиске властима у јавним наступима потврдиле да ће излазност бити на нивоу 45 одсто, власт је решила да куповином гласова најугроженијих ипак ту излазност подигне.

Сведочење једног грађанина ромске националности из села Александрово у општини Нова Црња наводи да су током јучерашњег дана председник општине Владимир Бракус и његов блиски сарадник и шеф у Јавном комуналном предузећу "8. август" Миле Ковачевић куповали гласове.

Ови функционери СНС су прво позивали грађане према списковима, давали 2.000 динара приликом сусрета и договорили плаћање још 2.000 динара након што гласају у недељу, одмах након што гласање обаве.

“Били су ту Миле Ковачевић и Влада Бракус, који су дошли са својим женама. Звали су сваког, неког су контактирали телефоном, а кога нису могли да добију, долазили су лично. Како дођу, тако оду. "Ти си тај и тај", одмах су га уписивали и давали су по 2.000, а када се заврше избори онда дају још 2.000 динара, истог тог дана.” Испричао је храбри грађанин.

Како напредњаци убеђују грађане да гласају за њих преко позива, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА