Најновије

"ТО ШТО ПОЈЕДИНИ ЕУ ПОСЛАНИЦИ РАДЕ ЈЕ ТЕРОР": Вучић оштро реаговао на примедбе европарламентараца

То што раде одређени европарламетарци је терор, каже председник Србије и СНС Александар Вучић, коментаришући примедбе појединих посланика Европског парламента на стање демократије у Србији.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Говоре да хоће да причају са члановима РЕМ који њима одговорају. Позивају се на институције, а крше их све време. И држе нам придике и предавања, што никаквог смисла нема - рекао је Вучић у интервјуу за Вечерње новости.

Додао је да, колико год "гадости" да изговоре кроз регионалне медије, где је, оцењује Вучић, координисана кампања, европарламентарци не могу да смање подршку народа коју има.

Вучић, коментаришући то што поједини опозициони лидери пишу посланицима Европског парламента, примећује да не може неко да тражи подршку народа Србије, а да онда изађе пред ЕУ и каже да пријављује председника, јер има најбоље односе са Кином.

- А, то сви знају, ја то нисам тајно радио. Немачка војна команда је за време Другог светског рата апеловала је да неће да прима денуцијантске пријаве у Београду, јер их је било превише. Е, то вам је то - закључује Вучић.

Руска војска претрпела жесток напад! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА