Најновије

ИЗЛЕЧИО САМ НОВАКА! Доктор Несторовић открио непознате детаље о првом тенисеру света!

Доктор Бранимир Несторовић месецима је у центру пажње због ставова о епидемији коронавируса, па се више пута нашао на мети јавности. Ипак, многи који су били његови пацијенти имају за њега само речи хвале и истичу да је врстан стручњак. Један од његових пацијената био и, сада први рекет света, Новак Ђоковић.

Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

Члан Кризног штаба за сузбијање епидемије коронавируса за Информер објашњава да је чак две године лечио Нолета од астме и да му је практично спасао каријеру!

- Истина је, Новак је био мој пацијент на Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој у Београду. Имао је тада око десет година. Две године је долазио код мене. Људи који су га гледали како тренира су дошли и рекли ми: "Има један мали, невиђено је талентован, али има здравствених проблема." Не могу много да откривам из етичких разлога, али тачно је да сам га лечио - каже Несторовић за Информер.

Лечење је било очигледно успешно, што нам је потврдио и Несторовић и истакао да су редовно у контакту.

- Кад лечење није успешно, пацијент не остане у контакту са доктором, а Новак и ја смо се баш пре неки дан чули. Требало је да се видимо, али он је од доласка у Србију као пуштен са ланца, ужелео се домовине. И његов отац Срђан ми је рекао да не може да га ухвати. Договарали смо се да направимо интервју током којем бих ја њему постављао питања - уз осмех каже Несторовић.

Доктор, у чију ужу сферу спадају астма, атопијски дерматитис, алергијски ринитис и инфекције дисајних путева, увек је на страни Ђоковића. Он каже и да подржава Новаков начин исхране и дијету која подразумева да се у току 24 сата само током осам сати једе, а осталих 16 гладује и пије воду.

- Ја не дозвољавам да се било шта лоше каже за Новака, јер је он сјајан лик. Толико тога је дао држави Србији. Новаку нису потребни протеини и мишићи. Имате групу спортиста попут шпанског тенисера Рафаела Надала. Он је мишићав, а мишићи се хране шећером и беланчевинама. За ово што Новаку треба, а то је издржљивост, његова начин исхране је идеалан. Ту дијету је упражњавао и Никола Тесла - додаје Несторовић.

Несторовић раскринкао обману Милогораца! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА