Најновије

ВЛАДИКА ГРИГОРИЈЕ: Хвалите се са 87 одсто гласова? Купили сте, глупи сте (ВИДЕО)

"Увек се сетим разговора када су се завршили неки локални избори, па се један хвали 'Ми смо у Љубињи добили...' А овај други му одговара: 'Нисмо добили, купили смо'. Хвалити се да си добио на изборима у 21. веку - 94, 96, 97 одсто, стварно треба бити глуп", речи су владике дизелдорфског и целе Немачке Григорија, које након парламентарних избора још јаче одзвањају.

Челници Српске напредне странке предвођени Александром Вучићем били су пуни себе после локалних и парламентарних избора хвалећи се где су све победили. Председник Србије је тако са поносом после гласања истицао да је његова странка убедљиво победила, а да је посебно била доминантна у Републици Српској.

- Победили смо страховито убедљиво. Победили смо тако да смо у Републици Српској, а изашло је 87 одсто оних који су се пријавили, имали 90 одсто гласова - рекао је Вучић, након чега је као по команди уследио аплауз челника Српске напредне странке.

И ту долазимо до речи владике Григорија са почетка текста. Да ли је тај податак о броју освојених гласова у 21. веку заиста за похвалу?

- Увек се сетим разговора када су се завршили неки локални избори, па се један хвали: "Ми смо у Љубињи добили...". А овај други му одговара: "Нисмо добили, купили смо". И ту је крај, ту је демократија дошла до своје супротности, то више нема везе ни са чим. Али, хвалити се да су добио на изборима у 21. веку 94, 96, 97 одсто, стварно треба бити глуп - рекао је својевремено владика Григорије приликом гостовања у "Утиску недеље".

Без казне за државу ако износи неистине о зарази. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА