Најновије

Почела је Ноћ књиге: Набавите светске хитове на невероватном попусту!

Традиционална манифестација Ноћ књиге почела је данас. Уз мало одлагање и у складу са околностима, 22. по реду Ноћ књиге овога пута трајаће три дана и одржаће се 26, 27. и 28. јуна 2020. под покровитељством Еуробанк Србија. Како би се избегле гужве у књижарама, бринући пре свега о здрављу читалаца и запослених, врата књижара отворена су у петак ујутру 26. јуна, а велики попусти примењиваће се све до недеље увече 28. јуна.

Фото-Лагуна

Осим понуде, више од 60.000 наслова, и ове године Лагуна је припремила фантастичне попусте. Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.

 Попусти на Лагунина издања:

за куповину једне књиге биће 25%,

за две књиге 30%,

за три књиге 35%,

а за четири и више књига 40%.

 

Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће гифт асортиман бити снижен такође 20%.

 

Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

Ноћ књиге ће се одржати на чак 60 локација у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону (Бањалука, Бијељина, Тузла, Сарајево, Подгорица, Никшић).

 

Покренута 2009. године, Ноћ књиге је постала најпосећенија манифестација која промовише књигу и читање после Београдског сајма књига, коју за само седам сати посети више од 50.000 љубитеља добре књиге.

 

Организатори овог својеврсног фестивала књиге су издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи. И овога пута велики број Лагуниних писаца дружиће се са читаоцима, а многобројне библиотеке ће одобравати попусте на чланарину и организовати посебан програм.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА