Најновије

ОВО СУ ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ КОЈЕ СУ НАЈБЛИЖЕ ИСТИНИ: Од контролисања времена до вакцина које изазивају рак

Теорије завере изазивају велику пажњу јавности како оних који чврсто верују у њих, тако и оних који су скептични. Веровали или не, чињенице показују да су се неке од тих теорија на крају показале као истините.

Вакцина (Фото: Pixabay)

Још од најранијих времена људи верују да иза владара, догађаја, политичких и друштвених процеса стоје моћне групације које креирау будућност. Како време одмиче и приступ тајним документима постаје отворен, показује се да такво уверење није сасвим бесмислено. Стога, погледајте ове теорије завере за које се раније тврдило да су чиста лудост, али се ипак испоставило да су истина.

Далај Лама ради за ЦИА

Ову теорију је разоткрила сама Централна обавештајна агенција тако што је скинула ознаку "тајности" са поверљивог документа који потврђује да верски лидер будиста прима новац од америчке тајне службе. Према овом документу, Далај Лама је 60-их година прошлог века примао 180.000 долара годишње како би покренуо покрет отпора на Тибету и дестабилизовао социјалистичку Кину.

Вода може да промени пол

Познати теоретичар завере Алекс Џонс дуго је упозоравао да је текућа вода загађена пестицидима који су пуни женских хормона. Иза ове приче крије се циљ светских моћника да "ослаби" мушкарце како се не би бунили против постојећег друштвеног поретка. Џонс је указивао да је главни доказ његове приче појава да жабе мењају пол услед великог присуства естрогена. Иако се ово на први поглед чини сумануто, истраживачи са угледног универзитета Беркли потврдили су да пестицид "Атразин" може да жабе мушког пола претвори у женски.

Влада САД истражује НЛО

Advanced Aerospace Threat Identification Program је истраживачки пројекат Пентагона који испитује појаве необичних и светлећих објеката на небу. Овај програм је активан још од другог светског рата и ниједна пријава НЛО-а није прошла без подробне анализе америчких служби. Након темељног научног испитивања, уколико се не пронађу ваљани аргументи за објашњење, појаве се класификују као "мистериозне".

Данас се верује да ће сви "мистериозни" догађаји бити објављени јавности када се оствари службени контакт са другим цивилизацијама.

Америчка влада надзире комуникацију својих грађана

2005. године откривено је да Национална безбедносна агенција (НСА) прислушкује позиве и прати комуникацију и преписке преко интернета. Иако се НСА званично повукла из овог пројекта, њихову активност су наставиле бројне приватне компаније из области безбедности. Тренутно, грађани САД немају појма ко их прислушкује и има приступ приватним подацима.

Полио вакцине изазивају рак

Ове вакцине примењују се у превенцији болести дечије парализе, а из америчког Националног центра за информације о вакцинама наводе да СВ40 вирус, који улази у састав вакцина, доводи до раста ћелија рака у организму. У периоду од 1950-1963 године око 100 милиона деце у САД је примило ову врсту вакцине са поменутим вирусом.

Американци могу да контролишу време

Данас ова расправа највише изазива пажње поготово због система ХАРП, за који се верује да може да мења метеоролошке прилике. Међутим, током рата у Вијетнаму, америчка војска је у периоду од 1967-1972 покренула операцију под називом "Попај". Циљ овог војног маневра је био да се монсуски облаци пребаце у северни део Вијетнама који је контролисао Хо Ши Мин, како би се циљано деловало на инфраструктурне објекте и војсци отежало кретање.

Оно што је посебно занимљиво у вези ове операције јесте да је она изведена у великој тајности. Осим основних циљева и назива операције, технологија која је коришћена, као и резултати рада, нису познати јавности.

Данас се такође могу чути разне теорије завере: Сатанисти, педофили у центрима моћи, сублиминалне поруке у дечијим емисијама и популарној музици. Ако је раније јавност сумњала на моћнике и наслутила да се нешто догађа иза кулиса, вероватно и сада постоје основани разлози да добро размислимо о ономе што се дешава око нас.

Откривени мало познат детаљи породице Трамп! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА