Најновије

УРЕДНИК "ВИДЕО ДОКАЗА" ПОНОВО НАПАДНУТ ИСПРЕД ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ: Малтретирали га, одузели телефон а онда му исекли гуме на ауту (ВИДЕО)

Бошко Димитријевић, уредник Јутјуб канла "Видео доказ", који се бави контролом рада МУП-а тврди да је јуче поново доживео тортуру одстране полицајаца испред полицијске станице Вождовац. Димитријевић каже да је шутнут више пута и да му је глава гурана у аутомобил, а током полициијске интервенције на његовом аутомобилу су ножем исечене гуме.

Бошко Димитријевић (Фото: Јутјуб)

Димитријевић је у изјави за Правду рекао да је у полицијску станицу Вождовац како би се распитао о поступцима по притужбама које је раније поднео, након чега је полицајцима најавио да ће испред станице снимати службена возила и проверити да ли су регистрована. Он каже да је на паркингу снимио утомобил Владе Србије који није био регистрован након чега му је полицајац отео телефон, бацио га на ауто и извршио претрес.

- Шутнуо ме је више пута по ногама терајући ме да их раширим више него што могу, ударао ме је коленом у бутине и ударио главом више пута о аутомобил. Телефон ми је одузет поново без образложења за шта сам осумњичен. Поново сам ушао у станицу да би поднео пријаву за нови напад, али док сам давао изјаву инспекторима на мом ауту паркираном у близини полицијске станице исечене су ножем две гуме – каже Димитријевић који сумња да и иза тога стоје полицајци.

Подсећамо да је Димитријевић недавно нападнут и испред полицијске станице Раковица када су му заплењени телефон и камера. О инцидентима са плицијом он је надавно причао у интервјуу за Правду и Хелм Каст.

Снимак напада полиције на Димитријевића у Раковици погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА